×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Plaider & pyntepuder

Plaider & pyntepuder

Plaider og pyntepuder til et hyggeligt hjem

Hvad enten du er til mønstrede plaider, vamsede uldtæpper eller pyntepuder, kan du med hyggelige og praktiske tekstiler forvandle hjemmet til en hyggelig oase af velvære. Med den rigtige placering bliver de ægte blikfang. Gå på opdagelse i Tchibos sortiment af flotte pudebetræk og meget mere. Med vores gode råd lærer du, hvordan du udvælger de rigtige plaider og pyntepuder.

Disse kriterier er vigtige for valg af plaider og pyntepuder

Pleje

Støv, lugt og snavs kan hurtigt sætte sig fast i et tæppe. For de fleste uldtæppers vedkommende er det nok at hænge dem ud i den friske luft. I hånden kan du skånsomt fjerne små pletter med et mildt og flydende vaskemiddel. Er tæppet snavset i højere grad, kan det vaskes i vaskemaskinen ved maksimalt 30 grader som uldvask med et specielt vaskemiddel til uldvask. Bomuldstæpper er lettere at rengøre, da de som regel uden problemer kan tåle vask på 40 grader.

Kvalitet

Du kan kende et kvalitetstæppe på udseendet. Dobbelte og omhyggeligt syede sømme er et vigtigt kvalitetstegn. Så går sømmen ikke så nemt op ved vask eller brug. Ensartet vævet stof viser, at det drejer sig om et kvalitetsprodukt. Gå efter henvisningen "Farveægte" i produktbeskrivelsen, så du også kan glæde dig over et flot stykke tekstil, når det er blevet vasket.

Stilsikkert valg af dekorationspuder og plaider

Klassiske uldtæpper eller plaider?

Der er forskel på tæppernes størrelse, farve og anvendelsesformål. De populære plaider er tynde uldtæpper, der luner dejligt en lun sommeraften på terrassen eller på en kølig vinterdag i sofaen. Uanset om det er med klassiske tern eller i et trendy design, skaber tæpper af ny, ren uld hygge i hjemmet. Et klassisk uldtæppe med lang luv er som regel grovere og tykkere end en plaid. Tæppets dejlige varmeegenskaber er særligt velkomne på kolde dage og fungerer som hyggeligt tilbehør.

Sådan pynter du med pyntepuder

Pyntepuder kan bruges som boligtilbehør, der fremhæver din stil året rundt. Derudover kan de også fungere som spændende blikfang. En neutral sofa kan eksempelvis med de rigtige pyntepuder få et festligt og forårsfrisk eller et hjemligt og hyggeligt udtryk – helt efter smag og behag. Og også efter årstid, for du kan skifte pudebetræk, hvis du får lyst til andre farver om sommeren eller vinteren. Du kan kombinere mønstrede puder med ensfarvede for at skabe et harmonisk look. Sørg for, at der kun er én dominerende farvetone.

Tæpper giver velvære

Foretrækker du varme og vamsede materialer eller de kølige og lette? Uldtæpper af ny, ren uld har rigtigt gode varmeegenskaber. Uldtæpper af merinould af høj kvalitet er også dejligt varme og lettere end tæpper af fåreuld. Bomuldstæpper er derimod bløde og føles behagelige mod huden. Derudover er stoffet modstandsdygtigt nok til, at det også kan holde til, at små eventyrlystne sjæle bruger det til opdagelsesrejser.

Spændende farvekontraster

Uanset om det er plaider eller pyntepuder, kan du skabe spændende farvekontraster i stuen med dekorative tekstiler, hvis du bruger dem på den rigtige måde, eksempelvis ved at kombinere puder og plaider i komplementærfarver som violet eller gul eller orange puder med et blåt tæppe. Det fungerer som blikfang og pepper en ellers afdæmpet boligstil op. Pastelfarver virker mindre dominerende, men lige så opfriskende som kraftige farver. En anden stilfuld kombination er kontraster med sort og hvid, som giver rummet en rolig atmosfære og får det til at fremstå velordnet.

Vores løfter om plaider og pyntepuder

Her hos Tchibo tager vi udgangspunkt i kvalitetsmaterialer og omhyggelig forarbejdning, når det gælder vores stilfulde puder og tæpper. Det bekræfter vi med vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Så kan du være sikker på at modtage et solidt produkt, når du køber dine plaider og pyntepuder i vores onlineshop.