√ó
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. N√•r du bes√łger vores website, accepterer du brugen af cookies. F√• mere at vide
Luk
Osterdeko und Ostergeschenke bei Tchibo

God påske

P√•sken st√•r for d√łren ‚Äď hos os kan du nu finde de bedste id√©er til bagning, udsmykning og nydelse! 🐇

Det bedste k√łkkenudstyr til p√•skebagningen

Vores yndlingsopskrifter til påskebagningen

Pr√łv cheesecakeharen, der er perfekt egnet til vores motivbageform, eller lad dig forf√łre af vores syndigt l√¶kre gulerodskage. G√• heller ikke glip af det s√łde p√•skelam. Det √łstrigske p√•skebr√łd h√łrer ogs√• til p√• p√•skebordet. Velbekomme!
Påskelam

Ingredienser

  • Dej
  • 150 g sm√łr, bl√łdt
  • 120 g sukker
  • 1 brev vaniljesukker
  • 1 knivspids salt
  • Skal fra 1 √łkologisk citron
  • 2 √¶g, mellemst√łrrelse
  • 100 g mel
  • 100 g mandler, finthakkede
  • 4 spiseskefulde m√¶lk
  • 1 teskefuld bagepulver

Tilberedning

1. Sm√łr en 1-litersform formet som et lam let, og str√ł den med mel. Forvarm ovnen til 180¬į C, over- og undervarme.
2. R√łr sm√łrret bl√łdt med h√•ndmixerens piskeris. Tils√¶t derefter sukker og vaniljesukker lidt efter lidt. R√łr hurtigt salt og citronskal i dejen.
3. Tils√¶t et √¶g ad gangen, og r√łr dejen godt i ca. 30 sekunder mellem hvert √¶g. Bland melet med mandler og bagepulver, og r√łr hurtigt blandingen sammen med r√łremaskinen p√• laveste indstilling. R√łr m√¶lken i.
4. Hæld dejen i den klargjorte lammeform, og stil den på en bageplade. Bag kagen i en varm ovn i ca. 45 minutter.
5. Tag p√•skelammet ud af ovnen, og lad det afk√łle i 10 minutter. Tag det derefter forsigtigt ud af formen. Lad kagen k√łle helt af p√• en bagerist. Kagen kan evt. drysses med flormelis inden servering. ¬© Tamara Staab (Maras Wunderland)
Gulerodskage

Ingredienser (til en springform med en diameter på 26-28 cm)

  • Dej
  • 225 g mel
  • ¬Ĺ brev bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1 teskefuld kanel
  • ¬ľ teskefuld muskat
  • 350 g guler√łdder, v√¶gt i skr√¶llet tilstand
  • 100 ml rapsolie
  • 80 ml m√¶lk
  • 3 √¶g, mellemst√łrrelse
  • 125 g sukker
  • Fyld 1
  • 150 g farin
  • 4-5 spiseskefulde m√¶lk
  • 25 g mandler, hakkede og ristede
  • P√•ske√¶g af chokolade til dekoration

Tilberedning

1. Sm√łr en springform med en diameter p√• 26 cm, og str√ł noget mel henover. Forvarm ovnen til 175¬į C, over- og undervarme. Bland mel, bagepulver, salt, kanel og muskat, og s√¶t blandingen til side. Riv guler√łdderne p√• et rivejern, eller brug en k√łkkenmaskine. S√¶t ogs√• de revne guler√łdder til side. Bland olie og m√¶lk.
2. Pisk sukker og √¶g sammen med h√•ndmixeren eller i k√łkkenmaskinen, indtil massen er tykkere. H√¶ld langsomt olien i p√• √©n gang, mens r√łremaskinen arbejder i midterste indstilling. Spr√łjter det for meget, kan du v√¶lge den laveste indstilling, indtil olien er arbejdet godt ind i dejen, og derefter skrue op igen.
3. Tils√¶t guler√łdder og melblandingen, og vend det sammen med en dejskraber, indtil melet er helt opl√łst i blandingen.
4. H√¶ld dejen i den klargjorte form, og glat den ud. Bag kagen i en varm ovn i ca. 50 minutter. Stik i kagen for at teste, om den er gennembagt. Tag gulerodskagen ud af ovnen, og lad den k√łle af.
5. Bland farinen med m√¶lk til en tyktflydende masse. Sm√łr blandingen p√• kagen, og pynt med ristede og hakkede mandler. ¬© Tamara Staab (Maras Wunderland)
√ėstrigsk p√•skebr√łd

Ingredienser (til et br√łd)

  • G√¶rdej
  • 175 g rosiner
  • 6 spiseskefulde rom
  • 500 g mel
  • ¬Ĺ teskefuld vaniljepulver
  • Revet skal fra 1 √łkologisk citron
  • 30 g frisk g√¶r
  • 70 g sukker
  • 225 ml m√¶lk
  • 1 teske salt
  • 1 √¶g, mellemst√łrrelse
  • 100 g sm√łr, bl√łdt
  • Derudover
  • 1 √¶ggeblomme
  • 1 spiseskefuld m√¶lk
  • mandelflager og perlesukker efter behag
  • Hindb√¶r-banan-kokossm√łrep√•l√¶g
  • 1 banan, meget moden
  • 150 g hindb√¶r, frosne
  • 2 spiseskefulde kokoscreme (den faste del af kokosm√¶lken)
  • 1,5 teskefuld guarkernemel
  • 4 spiseskefulde kokosmel, ristet

Tilberedning

1. H√¶ld alle ingredienserne til sm√łrep√•l√¶gget, dog ikke guarkernemel og kokosmel, i en blender, og blend det til en j√¶vn masse. Tils√¶t guarkernemelet, og blend igen. H√¶ld massen over i en sk√•l, og vend kokosmelet i. H√¶ld sm√łrep√•l√¶gget i syltet√łjsglas med t√¶tsluttende l√•g, og opbevar det k√łligt.
2. Lad rosinerne st√• i bl√łd i rommen i mindst 6 timer, ogs√• gerne natten over. Lad dem derefter dryppe af.
3. Bland melet med vanilje og citronskal i en sk√•l, og lav en fordybning i blandingen. Smuldr g√¶ren i fordybningen, og h√¶ld 1 spiseskefuld sukker henover. Opvarm m√¶lken, s√• den er lunken (maks. 37 ¬įC), og h√¶ld noget af m√¶lken over g√¶ren. R√łr forsigtigt massen sammen med en tynd r√łrepind, indtil g√¶ren er opl√łst. Stil dejen til forh√¶vning et lunt sted i ca. 15 minutter, indtil den har synlige bobler.
4. Tils√¶t resten af sukkeret og m√¶lken samt salt, √¶g og sm√łr. √Ült dejen kortvarigt med enten k√łkkenmaskine eller h√¶nderne. Tils√¶t derefter rosinerne, og √¶lt dejen i 10 minutter. Dejen m√• ikke kl√¶be til sk√•len og skal vende tilbage til sin oprindelige form, n√•r du trykker en finger ned i den. S√¶t dejen til h√¶vning et lunt sted i 1 time i tild√¶kket tilstand. Dejm√¶ngden skal v√¶re √łget tydeligt efter h√¶vningen.
5. Bekl√¶d en bageplade med bagepapir. √Ült dejen hurtigt igennem igen, og del den i tre lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en ca. 35 cm lang p√łlse. Flet de tre p√łlser til et br√łd. L√¶g br√łdet p√• bagepladen.
6. Pisk √¶ggeblomme og m√¶lk sammen, og pensl br√łdet med blandingen. Str√ł perlesukker og mandelflager over br√łdet efter behag. Lad det h√¶ve i 30 minutter i tild√¶kket stand.
7. Forvarm i mellemtiden ovnen til 180¬į C, over-/undervarme. Bag p√•skebr√łdet i den opvarmede ovn i ca. 30-35 minutter, indtil det er gyldenbrunt. Tag br√łdet ud, og lad det k√łle af. Server det lunt eller koldt med hindb√¶r-banan-kokossm√łrep√•l√¶gget. ¬© Tamara Staab (Maras Wunderland)

S√łd p√•skepynt & sm√• gaveid√©er

    
Privat Kaffee Guatemala Grande - hele b√łnner
Elegant afrundet - 500 g
Intensitet:46
64,95¬†DKK Quickshop DKK/kg:  129,90
Privat Kaffee African Blue ‚Äď hele b√łnner
Karakterfuld og kraftig - 500 g
Intensitet:56
64,95¬†DKK Quickshop DKK/kg:  129,90
Barista Espresso ‚Äď 1 kg hele b√łnner
Nu med aromabevarende skruelåg
Intensitet:56
144,95¬†DKK Quickshop DKK/kg:  144,95
Barista Caff√® Crema ‚Äď 1 kg hele b√łnner
Nu med aromabevarende skruelåg
Intensitet:36
144,95¬†DKK Quickshop DKK/kg:  144,95

Vores påsketema