×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Parka

839DKK -22%
649DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 27.01.2020 - on., 29.01.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Vandafvisende med miljøvenlig ecorepel®-imprægnering
 • Højtsluttende krave
 • Vatteret hætte med separat og aftagelig kunstpelskrave og snor med stoppere
 • 2 brystlommer, 2 sidelommer
 • Skjult lynlås med vindfang og knapper

Parka

Produktnummer 101200
En parka til alle situationer
Så ved han, hvad han har – denne herreparka er særdeles velegnet til al slags vintervejr. Hvis det regner eller sner, er ecorepel®-imprægneringen ikke kun vandtæt med en vandsøjle på op til 3.000 mm, den er også smudsafvisende. Den vatterede hætte med separat og aftagelig kunstpelskrave kan ligesom taljen justeres i vidden ved hjælp af snoren. På den måde kan de kolde vindpust ikke trænge ind i vinterjakken. Også den højtsluttende krave, de forseglede hovedsømme og vindfanget med knapper over lynlåsen holder varmen inde og slipper den ikke ud. Ærmekanterne og den varme indvendige vattering i moderne vatteret look er med til at skabe det smarte helhedsindtryk.

Mange opbevaringsmuligheder
Der er smarte opbevaringsmuligheder på både jakkens inder- og yderside, så der er plads til alverdens ting. Der er frit valg mellem to brystlommer, to sidelommer samt to indvendige lommer – 1 med velcrobånd og 1 med lynlås.

Farve

Antracit

Materiale

100% polyamid (PA)
Vattering og for 100% polyester
Kunstpels 62% polyacryl (PAN), 38% polyester

Mål

Samlet længde ca. 86 cm
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug ikke skyllemiddel
Fjern kunstpelskrave før vask
Vask med lignende farver
Vores mode med dejlig bløde pelsbesætninger er LAVET MED OMTANKE, for den har ingen dyr måttet lide for. I stedet for ægte pels bruger vi førsteklasses kunstpels – bløde pelse, som til en forveksling ligner det naturlige forbillede, men er meget lettere at pleje.

Hvis du beslutter dig for vores tekstiler med kunstig pels, understøtter du dyrevelfærd. For Tchibo er medlem af FUR FREE RETAILER PROGRAM, et initiativ af internationale miljø- og dyreværnsorganisationer som f.eks. VIER PFOTEN. Vi har forpligtet os til helt at give afkald på ægte pelse.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

101200

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.