×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU47 2017
Pande af rustfrit stål, Ø ca. 20 cm

Pande af rustfrit stål, Ø ca. 20 cm

En pande til alt - og til alle komfurer, inklusive induktion. Sandwichbunden der består af flere lag og som er ekstra tyk, sørger for en optimal lagring af varmen og kvalitets-slipletlaget GREBLON® C3+ med forstærkning af keramiske partikler er ideel til fedtfattig madlavning, maden brænder ikke på og sætter sig ikke fast. Brugbar i hverdagen Panden er fremstillet af højglanspoleret rustfrit stål 18/10 og er nem at gøre ren takket være den utroligt robuste og ridsefaste overflade. Grebet har et silikonelag, tuden sørger for at væske kan hældes ordentligt fra og panden kan sættes i bageovnen til 180 °C. Rustfrit stål 18/10 Særligt forædlet stål med lang levetid: rustfrit, let at pleje, form- og varmebestandigt.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.