×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pakkekalender- og gaveposesæt, XL

109DKK -18%
89DKK
inkl. moms
  • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
ma., 02.03.2020 - on., 04.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • 24 gaveposer, 24 mærkater, 24 nummeretiketter og 1 snor
  • Lav selv pakkekalenderen
  • Indvendig belægning – også velegnet til fødevarer

Pakkekalender- og gaveposesæt, XL

Produktnummer 96436
Med en hjemmelavet pakkekalender kan man vise sine nærmeste, at man er glad for dem og skrue lidt ekstra op for forventningens glæde i juletiden. Med dette ekstrastore sæt med 24 gaveposer, gavemærkater og nummeretiketter har du alle chancer for at vække glæde hos modtageren. De store papirposer består af FSC®-certificeret papir, har indvendig belægning og er dermed egnet til fødevarer. Nummeretiketterne fra 1 til 24 gør det ekstra nemt at lave kalenderen, og du får et resultat med personligt præg. 24 gaveposer, 24 gavemærkater, 24 nummeretiketter og 1 snor. Alle 24 pakkekalenderposer har målene 19 x 26 x 12 cm.

Farve

12 råhvide poser og 12 poser med guldfarvet tryk

Materiale

Poser og gavemærkater af FSC®-certificeret papir
Indvendig belægning af polyethen (PE)
Etiketter belagt med polypropylen (PP)
Snor af bomuld

Mål

B x H x D poser ca. 19 x 26 x 12 cm hver
Ø etiket ca. 6 cm
Gavemærkater ca. 10 x 4,5 cm hver
Længde snor ca. 15 m

Indhold / tilbehør

Inkl. gaveposer, gavemærkater, etiketter og snor
Vores idéer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for til fremstillingen af papiret bruges papirmasse fra forebilledeligt forvaltede skove.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Hver gang du beslutter dig for FSC®-certificeret papir, understøtter du opretholdelsen af alle skovens vigtige funktioner. Du kan også stole på, at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Af kærlighed til naturen gode idéer af papir / pap.

Produktnummer:

96436

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.