×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Oxford-skjorte

Oxford-skjorte

169 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: ma., 29.04.2019 - on., 01.05.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Af økologisk bomuld
  • Med Kent-krave
  • Garment washed
  • Pasform: Modern fit - let taljeret med tilstrækkelig bevægelsesfrihed
Antal :

Oxford-skjorte

Produktnummer: 76142

Herreskjorte af hudvenlig, økologisk bomuld

Skjorten passer altid, uanset om til business eller fritid. Klassisk udformet med Kent-krave og manchetter, der kan reguleres i vidden, en mangesidig stylingpartner. Den er fremstillet i modern fit og har en let taljeret udformning med tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Sømkanten er afrundet. Fremstillet af hudvenlig, ren økologisk bomuld er skjorten utrolig rar at have på. Materialet er garment washed og er rar at røre ved samt har et let forvasket look.

Farve:

Blå-hvidstribet

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 80 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Garment washed

Garment washed er en særlig vaskeproces til tøj efter fremstillingen. Dermed reduceres indløb og produktet bliver dejligt blødt at røre ved og får et let forvasket look.

Pleje

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Blegning

Må ikke bleges

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

76142

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.