×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU20 2018
Outdoorrygsæk

Outdoorrygsæk

Rygsække og tasker Denne rygsæk af robust, stabilt og vandafvisende materiale er perfekt på dine vandre- og campingture eller andre udendørsaktiviteter og beskytter indholdet godt. Meget plads Rygsækken har en polstret bund og et stort hovedrum med toploaderåbning og 2-vejslynlås. I rummet er der et ekstra, polstret rum til f.eks. bærbar eller tablet. Rygsækken har to rum i siden, der passer til flasker på op til 0,5 l. Foran har rygsækken en lomme med lynlås og refleks med strop til f.eks. karabinhage, så redskaber og værktøjer, såsom lommelygte eller GPS, kan fastgøres. Optimal beskyttelse Den forstærkede ryg har meshpolster ved de mest almindelige belastningssteder og sørger for en optimal pasform med de polstrede skulderremme, der kan justeres i længden samt brystselen, der kan justeres.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.