×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Orden i haven

Orden i haven

Orden i haven – få glæde af haven samt sikker opbevaring af redskaber

En tiltalende og ryddelig have er det bedste sted at slappe af. Praktiske hjælpemidler til haven som skabe eller bokse til sikker opbevaring af haveredskaberne er ligesom overtræk til havemøblerne beregnet til at skabe permanent orden i haven. Så kan du hurtigere finde de rigtige redskaber og nyde haven fuldt ud. Gå på opdagelse i Tchibos mange opbevaringsløsninger til smart opbevaring i haven - vi har et stort udvalg af haveskabe og opbevaringsbokse. Med vores vejledning kan du undgå kaos!

Dette skal du være opmærksom på, når du vælger opbevaringsløsninger til haven

Vejrbestandige materialer

Hvis du ved køb af opbevaring går efter vejrbestandige materialer, bliver de ikke beskadiget af snavs og vand. Legeret metal er et særligt robust og vejrbestandigt materiale, som ikke giver skimmelsvamp og rust en chance. Kunststoffet polypropylen er UV-bestandigt og bibeholder farverne, selv ved stærk sol. Vælger du træ på grund af materialets tiltalende udseende, skal du gå efter behandlet træ, f.eks. med træbeskyttelse.

Stabilitet

Det er nødvendigt med en vis egenvægt, for at havens opbevaringsløsninger også kan holde stand i vinterstormen. Gå efter robuste og tunge materialer. Jo flere bestanddele af massivt træ eller metal et produkt indeholder, desto mere modstandsdygtigt er det. Hvis haveskabets eller opbevaringsboksens enkelte dele er korrekt sammensat eller sammenskruet, står de bedre fast. Forankringer, der kan skrues eller støbes i underlaget, giver maksimal stabilitet.

Opbevaring i haven – sådan får du en ryddelig have

Praktiske opbevaringsbokse

Når du ikke har brug for betrækkene og hynderne til havestolene, kan de gemmes i en praktisk opbevaringsboks. Den er typisk fremstillet af kvalitetskunststof, er UV- og vejrbestandig og beskytter hynderne mod snavs og fugt. Har du mange opbevaringsbokse i haven, er de også praktiske at sidde på, eller kan bruges som et lille bord at stille ting på. De er meget nemme at åbne og holde åbne med integrerede gastrykfjedre.

Haveskab: praktisk og tiltalende

Uanset om det er moderne kunststofskabe i rattan eller træskabe i retrolook, er haveskabe ikke kun en praktisk opbevaringsløsning til haven, men også dekorative elementer, der pynter i haven. I haveskabet kan du opbevare forskellige remedier som haveredskaber, men også udendørslegetøjet. Hvis du ved købet beregner mindst en kvadratmeter frirum foran skabet, kan du nemt få fat i alle genstande. Hvis haveskabet har dobbeltdøre, kan du bedre skubbe store haveredskaber derind, f.eks. trillebøren.

Redskabsskabe til have

I redskabsskabet til haven skal der være plads til alle de vigtigste haveredskaber og andet udstyr. Overvej inden købet, hvilke genstande du vil have plads til. Afhængigt af størrelse og design giver redskabsskabet forskellige opbevaringsmuligheder som hylder, knagerækker og gulvplads. Det er bedst at sætte småting, som du ofte bruger, i gribehøjde på en hylde. En træplade med huller til ophængning er velegnet til haveredskaber, værktøj og andre remedier.

Overtræk til havemøbler

Når frosten sætter ind, er det sidste udkald for at klargøre havemøblerne til opbevaring vinteren over. Mens havemøbler af metal i en god kvalitet klarer sig uden beskyttelse, skal møbler, der påvirkes af temperaturen, f.eks. møbler af træ eller kunststof, tildækkes med egnede overtræk. Det er typisk fremstillet af slidstærkt polyester og kan fastgøres til møblerne ved hjælp af bindebånd. Er der lynlås i overtrækket, er det nemmere at åbne overtrækket og sætte det på.

Vores løfter om opbevaringsløsninger til haven

Vi ønsker, at du kan nyde haven fuldt ud. Med vores robuste og omhyggeligt forarbejdede kvalitetsprodukter til opbevaring i haven hjælper vi dig med at holde haven ryddelig og hyggelig – så kan du rigtigt slappe af i din grønne oase. Vores høje produktkvalitet, der er testet eksternt, kan du se på vores "Tchibo Certified Merchandise"-mærke, der også forkortes TCM. Når du køber opbevaringsløsninger til haven i vores onlineshop, kan du se på mærket "600D-Polyester", at der er tale om vejrbestandige materialer til udendørsområdet.