×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Øjeblikkets glæde

Tøj og idéer til velvære

Nogle gange har vi alle brug for tid til os selv – og så er Tchibos wellnesskollektion det helt rigtige: Dejlige produkter til velvære, afslappende massage og skønhedstilbehør sørger med lethed for indre balance.

Vores favoritter fra kollektionen

Slap af med yoga og massage

Hvad er egentlig fascier?

Usynlige og alligevel uundværlige – fascier (lat. "fascia" = bånd) er bindevævsfibre, som krydser og omslutter alle kropsdele.

De spiller en vigtig rolle for vores fysiske og mentale sundhed, da de stabiliserer vores knogler, sørger for smidige muskler og holder organerne på plads.
Se minirulle til bindevævsmassage

Idéer til en perfekt wellnessdag

Hvad er speltskal?

Fyldet af speltskal virker dejlig varmt – og kan takket være det høje indhold af kiselsyre, farve- og duftstoffer virke beroligende og afslappende mod kramper.
Se meditationspuder

Dekoration til et afslappet hjem

Dejlig duft, rolig søvn

Cembrafyr spreder en behagelig og længerevarende naturlig duft, som siges at have en beroligende virkning. Cembrafyrren stammer fra de europæiske bjergegne. I rå klima tæt på trægrænsen kan træets positive egenskaber udvikles optimalt.
Se cembrahovedpuder

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.