×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Obligatoriske oplysninger

Vi behandler personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse, e-mailadresse osv. på forskellige lokaliteter. Med denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger ønsker vi at give dig det mest detaljerede overblik som muligt over, hvad der sker med dine oplysninger hos os, på hvilket retsgrundlag vi behandler dine oplysninger, og om angivelse af dine oplysninger er kontraktligt eller lovmæssigt nødvendigt.

Hvis Tchibo GmbH behandler dine oplysninger på grundlag af en aftale eller en lov, er indtastningsfelterne markeret som obligatoriske felter, når vi har brug for oplysningerne til at opfylde en aftale eller som følge af lovmæssige krav. Du støder eksempelvis på disse obligatoriske felter i forbindelse med en ordreafgivelse. Hvis de obligatoriske felter ikke er udfyldt, kan vi i givet fald ikke levere vores serviceydelser.

Er der mulighed for angivelse af yderligere personlige oplysninger, de såkaldte valgfrie felter, bedes du overveje, hvilke oplysninger du vil videregive til os.
Tilbage til oversigt