×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

NYHED: Privat Kaffee-specialitet »Uganda Elgonyi«

97DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Frugtig-aromatisk med friske noter af melon
  • 100% arabicabønner
  • Rainforest Alliance-certificeret
  • 500 g hele bønner
  • Begrænset varighed: Kun i kort tid

Frugtig-aromatisk med friske noter af melon

Produktnummer 111177
De fine arabicabønner er sjældne i det østafrikanske land, der deler det vigtigste dyrkningsområde med sin nabo, Kenya.

Normalt er Uganda kendt for sin kraftige robustakaffe. Men de frugtbare skråninger på den udslukte vulkan Mount Elgon, der engang var beboet af Elgonyi-folket, er også der, hvor den fine arabica, vi bruger til vores nye specialitet, gror.
I det tropiske klima har kaffebærrene optimale vækstbetingelser under skyggetræerne. Resultatet efter en skånsom tromleristning er en frugtig-aromatisk filterkaffe med en udsøgt note af melon.

Produktdetaljer

Indhold: 500 g
Intensitet: 4 af 6 bønner
Ristet kaffe, hele bønner

Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D-22297 Hamburg
Tre partnere står bag den i 2013 grundlagte "Great Lakes Producer Group", der har som mål at producere den bedste kaffe under bæredygtige og socialt ansvarlige forhold.
En af disse er "Kalaa Mugosi Women Cooperative Society Limited", som i 2018 modtog en anerkendt pris for succesfulde kvindelige forretningsmænd.

Tro mod mottoet "Styrke via kaffe" arbejder de kvindelige landmænd hånd i hånd og med en stor lidenskab for den enkelte kaffebønne, som kommer dig til gode kop efter kop.
Du har garanteret bemærket den grønne frø fra Rainforest Alliance, når du har handlet ind, men ved du også, hvad den betyder?

Rainforest Alliance arbejder for at sikre følsomme økosystemer, som dyre- og plantelivet, og hjælper med en bæredygtig drift. Hertil hører blandt andet ordentlige leve- og arbejdsvilkår for kaffefarmerne og deres familier.

Vores kaffeprodukter med den grønne frø er dyrket på en økologisk og socialt ansvarlig måde. Med bæredygtige produkter som denne 100% certificerede kaffe bidrager du til noget godt. For andre, miljøet, men også for dig selv. Vær med, og bliv del af en mere ansvarsbevidst verden! Mere information på: tchibo.de/Nachhaltigkeit

Produktnummer:

111177

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.