×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

NYHED: Privat Kaffee Rarität »Veloso Brasil«

99,95 DKK DKK/kg: 199,90 inkl. moms
 • Status: På lager
 • Leveringstidspunkt: to., 28.03.2019 - ma., 01.04.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Fin og mild kaffe med et strejf af hasselnød (dobbelt)
 • 100% arabicabønner
 • Rainforest Alliance-certificeret
 • 500 g hele bønner
 • Limited Edition: Kun i kort tid
Antal :

Privat Kaffee Rarität »Veloso Brasil«

Produktnummer: 106615

Velkommen til Brasilien! Her, i den udsøgte arabicakaffes hjemsted, kommer vores »Veloso Brasil« fra. De forskellige ristninger og den aromatiske karakter med et strejf af hasselnød sørger for enestående kaffeoplevelser fra Brasiliens hjerte – uanset om det er som filterkaffe af hele bønner eller som Grand Classé Caffè Crema fra Cafissimo.

Produktdetaljer:

Indhold: 500 g
Intensitet: 2 af 6 bønner
Ristet kaffe, hele bønner

Pakket i beskyttet atmosfære.
Opbevar køligt, tørt og mørkt.

FRA LIVET PÅ SAVANNEN, BEDSTE BØNNER OG BRASILIANSK LIDENSKAB

"Tilbage til begyndelsen" betyder for den nye Rarität: Velkommen til Brasilien! Her, i den udsøgte arabicakaffes hjemsted, kommer vores »Veloso Brasil« fra. Mellem floder og fascinerende vandfald ligger farmen Santa Cecíliaim Cerradodes i delstaten Minas Gerais. I næsten 200 år har der vokset kostbare kaffebær på de omkringliggende plantager og bearbejdes den dag i dag af familien Veloso med masser af kærlighed og en ekspertise, der i generationer er givet videre.

MANGEÅRIGT SAMARBEJDE FOR LÆNGEREVARENDE NYDELSE

Bedste kaffekvalitet fra ét sted – hvert familiemedlem lever og arbejder efter dette motto. Siden februar 2011 arbejder Tchibo sammen med Pedro Humberto Velosos farm. Sammen engagerer vi os ikke kun for god kaffe, uden at gå på kompromis, men er ved dyrkningen også opmærksomme på bæredygtige metoder, der er gode for menneske og miljø. Dertil hører foruden beplantningen med skov af lokale plantearter også omsorgen for arbejderne. Med så stor en begejstring og hengivelse for førsteklasses arabicakaffe kan man ligefrem smage resultatet. Den nye specialitet "Veloso Brasil" kan fås som filterkaffe i hele bønner og som Grand Classé Caffè Crema fra Cafissimo. Dermed sørger de forskellige ristninger, den aromatiske karakter og det fine strejf af hasselnød for enestående kaffeoplevelser fra Brasiliens hjerte.

Rainforest Alliance (LAVET MED OMTANKE)

Du har bestemt lagt mærke til den grønne frø fra Rainforest Alliance, når du har købt ind – men hvad betyder den egentlig?

Rainforest Alliance støtter beskyttelsen af skrøbelige økosystemer, som dyre- og planteliv, og fremmer den bæredygtige dyrkning af landområderne. Dertil hører også rimelige leve- og arbejdsvilkår for kaffebønderne og deres familier.

Vores kaffeprodukter med den grønne frø er fremstillet på økologisk og social ansvarlig vis.

Med de bæredygtige "LAVET MED OMTANKE"-produkter som denne 100% certificerede kaffe sætter du noget godt i gang. For andre, for miljøet, men også for dig selv. Vær med og bliv del af en ansvarlig verden! Find mere information på www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Bestilling og levering

Produktnummer:

106615

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.