×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Nyd søndagene

Gå på opdagelse i vores hyggelige univers!

Man slapper helt af i det dejlige sengetøj fra vores nye wellnesskollektion. Stilfulde møbler og tekstiler fuldender den dejlige fornemmelse. Forkæl dig selv ♡

Vores favoritter fra kollektionen

Bare bliv liggende

Bæredygtigt og dejligt sengetøj i flotte farver

Lev bæredygtigt

Dette sengetøj består af 47% genanvendte mikrofibre.

Vi har i fire år arbejdet på at fremstille fibre af høj kvalitet med genanvendte materialer som for eksempel PET-flasker. Nu er det endelig lykkedes for os at gøre det samme for vores populære mikrofibersengetøj og gardiner.

I øvrigt: I 2018 genanvendte vi over 3,5 millioner PET-flasker til vores tekstilprodukter.
 

Dejlig blødt

Lagener og pudebetræk af høj kvalitet

Små idéer, stor virkning

Pynt og tilbehør til hjemmet

Wellness derhjemme

Tekstiler, dufte og mere

Dresscode: dejligt

Pyjamasser og homewear

Utrolig hyggeligt!

Møbeltrends til stuen og gangen

  
Desværre udsolgt
  
Desværre udsolgt
  • Teglas
85DKK
 
  • Natbord
Et møbel fra vores Nordic-serie
759DKK
Quick view
 
  • Natbord
Med speciel højde – kan også bruges til senge med boksmadras
759DKK
Quick view
 
  • Sofabord med opbevaringsrum
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.499DKK
Quick view
 
  • Skuffetårn
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.419DKK
Quick view
 
  • Bænk med opbevaringsrum
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.079DKK
Quick view

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Vores mode med dejlig bløde pelsbesætninger er LAVET MED OMTANKE, for den har ingen dyr måttet lide for. I stedet for ægte pels bruger vi førsteklasses kunstpels – bløde pelse, som til en forveksling ligner det naturlige forbillede, men er meget lettere at pleje.

Hvis du beslutter dig for vores tekstiler med kunstig pels, understøtter du dyrevelfærd. For Tchibo er medlem af FUR FREE RETAILER PROGRAM, et initiativ af internationale miljø- og dyreværnsorganisationer som f.eks. VIER PFOTEN. Vi har forpligtet os til helt at give afkald på ægte pelse.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.