×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Notesbog

75DKK -33%
50DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 28.10.2019 - on., 30.10.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med blyant og papirklips i bladform
 • Med praktisk fastgørelse af papirklips og blyant
 • Elastikbånd til at lukke bogen
 • 120 blanke sider til noter
 • Indbinding af FSC®-certificeret papir og karton

Notesbog

Produktnummer 87595
I denne notesbog kan man stilfuldt fastholde alle sine tanker, og de 120 blanke sider har rigeligt plads til alle små historier eller store ideer. Med til bogen hører en blyant og papirklips, som kan fastgøres på bogen. Den har indbinding af FSC®-certificeret papir og karton og kan lukkes med et elastikbånd.

Farve:

Indbinding blå
Bånd beige
Blyant naturfarvet
Klips guldfarvet

Materiale:

FSC®-certificeret papir og FSC®-certificeret karton
Bånd tekstilbelagt gummi
Klips metal
Blyant træ

Mål:

A5, ca. 21 x 14,8 cm
Længde blyant ca. 12 cm

Tilbehør:

Blyant, klips
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores idéer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for til fremstillingen af papiret bruges papirmasse fra forebilledeligt forvaltede skove.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Hver gang du beslutter dig for FSC®-certificeret papir, understøtter du opretholdelsen af alle skovens vigtige funktioner. Du kan også stole på, at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Af kærlighed til naturen gode idéer af papir / pap.

Produktnummer:

87595

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.