Luk
Happy Weekend 15 % rabat

Naturlig og frisk madlavning

Alt til det sunde køkken, to go & nul spild

Vores favoritter fra kollektionen

Lev bevidst, undgå affald

Disse nul spild-produkter hjælper med at holde miljøet rent.

Morgenmaden er færdig!

Lav nemt hjemmelavet brød og grød

To go-produkter til skole og arbejde

5 tips til mindre affald

  • Frugt- og grøntsagsnet er et praktisk alternativ til engangsposer.
  • Postevand sparer plastikflasker og udleder op til 1.000 x mindre CO2 end mineralvand på flaske.
  • Med produkter af genanvendte materialer kan man beskytte værdifulde ressourcer.
  • Salat, frugt og andre snacks kan transporteres i madkasser, der lukker godt og kan genanvendes.

Hjælpemidler til det sunde køkken

Service af emalje

In lige nu

Enestående emalje

Emalje bliver fremstillet af en blanding af naturlige råstoffer og har fremragende egenskaber:

✓ robust
✓ ridse- og skærefast
✓ slipper let
✓ tåler ovn

Velkommen til køkkenet!

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.