×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Natkjole med stropper

149DKK -40%
89DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 23.01.2020 - ma., 27.01.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på
 • Dobbelt lag stof foran på brystet
 • Længdeindstillelige stropper
 • Med smal elastik under brystet

Natkjole med stropper

Produktnummer 103479
Behagelig natkjole til en god nats søvn – denne natkjole med stropper er utroligt skøn med sin bløde blanding af bomuld og viskose.

Med smal elastik under brystet
Natkjolen er meget let og sidder rigtigt godt takket være de længdeindstillelige stropper og den smalle elastik under brystet. På brystet har natkjolen et dobbelt lag stof, den er fremstillet med en høj andel af økologisk bomuld, og takket være elastan beholder den formen, sidder perfekt og er utroligt behagelig.

Farve

Gråmeleret med røde striber

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose, 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Sidelængde ca. 74 cm
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

103479

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.