×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Morgenkåbe

249DKK -16%
209DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Med bindebælte til regulering af taljevidden syet fast i ryggen
  • Med økologisk bomuld
  • Med prikker og blomster
  • Knælang

Morgenkåbe

Produktnummer 79417
Denne morgenkåbe skal nok få dig ud af sengen: Dens hudvenlige økologiske bomuld sørger for en god start på dagen – eller for afslappede stunder resten af dagen. Den knælange kåbe har et påsyet bindebælte i ryggen til regulering af taljevidden, og med det friske design med prikker og blomster er du sikker på at komme godt i gang med dagen.

Farve:

Hvid med blomster-alloverprint
Søm og bindebælte blå med hvide prikker

Materiale:

50% bomuld (økologisk dyrket), 50% polyester

Mål:

Samlet længde ca. 89 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

79417

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.