×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Morgenkåbe
Desværre udsolgt

Morgenkåbe

289 DKK -27% - Du sparer 80 DKK
209 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Dejlig blød Lenzing Viscose®-blandingskvalitet
  • Blødt single jerseyfor med økologisk bomuld
  • Overmateriale med blomstermønster af jacquard
  • 2 lommer
  • Knælang

Morgenkåbe

Produktnummer: 75370

Morgenkåbe af Lenzing Viscose® og økologisk bomuld

Dagen starter romantisk i denne morgenkåbe med blomstermønster af jacquard. Den dejligt bløde Lenzing Viscose®-blandingskvalitet sammen med blødt single jerseyfor er rigtig dejlig at have på. Den knælange morgenkåbe har to lommer og kan bindes i taljen med bæltet, som sidder fast på ryggen. Morgenkåben holder formen og overmateriale og for er fremstillet med elastan.

Farve:

Blomstret gråmeleret jacquardmønster

Materiale:

Overmateriale 65 % viskose (Lenzing Viscose®), 32 % polyester, 3 % elastan (LYCRA®)
For 58 % bomuld (økologisk dyrket), 39 % viskose (Lenzing Viscose®), 3 % elastan (LYCRA®)

Mål:

Samlet længde ca. 100 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Strygning ved høj temperatur 110 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Skånevask ved maks. 40 °C

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Lenzing Viscose®

På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

75370

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.