×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Tchibo har inspireret i 65 år.
Nu også i Danmark.

Tchibos historie starter i 1949, hvor den tyske købmand Max Herz bosat i Hamborg begyndte at sælge kaffe, som kunden fik tilsendt med posten. Han sendte kaffen i praktiske kaffedåser og viskestykker, og Tchibo blev hurtigt et af Tysklands mest populære kaffemærker. Salget af kaffe blev med tiden udvidet til flere produkter inden for køkken, bolig, mode til hele familien og sportsudstyr. Den første fysiske Tchibobutik åbnede i 1955 i Hamborg. I dag har Tchibo mere end 1000 butikker på verdensplan og har ligeledes online shops i ni forskellige europæiske lande. Tchibos tyske side Tchibo.de er en af Tysklands mest succesfulde online shops, da Tchibos ugentligt skiftende temaer med spændende produkter tiltrækker kunderne igen og igen.

Lad dig inspirere af Tchibos fantastiske shoppingunivers!
Med Tchibo bliver det aldrig kedeligt: Opdag nye produkter og kollektioner på tchibo.dk hver tirsdag! Uanset om det er mode til hele familien, nyt inventar til boligen, smart køkkenudstyr eller sport - vi genopfinder os selv hver uge og overrasker dig med inspirerende temaer. Kig regelmæssigt ind og tjek det nyeste sortiment!
Med de ugentligt skiftende temaer er Tchibos koncept helt unikt. Det betyder samtidig, at produkterne i de enkelte temaverdener kun er online i 4-6 uger og/eller kun så længe lager haves. Det sker ofte, at populære produkter er udsolgt efter blot få uger. Det kan derfor betale sig jævnligt at kigge forbi hos tchibo.dk, så du ikke går glip af nogle attraktive produkter!
De fleste af vores produkter er designet af vores egne produktudviklere. Derfor kan vi tilbyde dig god kvalitet til attraktive priser. Produkterne fås kun hos Tchibo: Hos os finder du et eksklusivt udvalg af de bedste produkter fra aktuelle temaverdener. Lad dig inspirere uge efter uge!

Hos Tchibo får du kvalitet til fornuftige priser.

De fleste af vores produkter er udviklet af vores eget designerteam. Alle produkter gennemgår strenge kvalitetskontroller i løbet af udviklingen og produktionen. Vores produkter produceres udelukkende til Tchibo, så kvaliteten indgår allerede i idéen.

20 års online erfaring i 9 europæiske lande.

Let og sikker online handel, hurtig levering og gratis returnering er en selvfølge hos Tchibo.
Benyt dig af fordelene ved Tchibos 20 års erfaring med online handel!

Vi tager ansvar.

På mange af vores kaffeprodukter vil du finde det økologiske stempel Rainforest Alliance. I tekstilproduktionen arbejder vi sammen med partnere som f.eks. 'Fairtrade' eller 'Cotton made in Afrika' og mange af vores træmøbler stammer fra bæredygtigt skovbrug.

Højeste kaffenydelse.

Over 60 år har Tchibo leveret højeste kaffekvalitet, som stammer fra de bedste regioner i verden. Tchibos kaffe fra bæredygtig dyrkning, sjældne specialiteter fra små kaffelandbrug og egne karakteristiske blandinger garanterer en perfekt kaffe.