×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Basics

YNDLINGSBASICS TIL HERRER

Moderigtige basics & tilbehør

 
Casual skjorte, blå
Pleje- og strygelet
169 DKK 139 DKK Quickshop
  
Skjorte med Kent-krave
Med Kent-krave
169 DKK 139 DKK Quickshop
 
Ternet flanelskjorte
Blød børstet bomulds-twill
149 DKK 109 DKK Quickshop
 
Kortærmet skjorte
Med button-down-krave
169 DKK 139 DKK Quickshop
 
V-pullover
Farveægte bomuldskvalitet, der holder faconen
149 DKK 109 DKK Quickshop
 
Quiltet vendevest
Let, varm vattering
249 DKK 209 DKK Quickshop
 
Jeans
Model med 5 lommer
289 DKK 219 DKK Quickshop
 
Chinos
Blød bomuldstwill
289 DKK 209 DKK Quickshop
 
Chinos
Blød bomuldstwill
289 DKK 189 DKK Quickshop
 
Chinos
Blød bomuldstwill
249 DKK 209 DKK Quickshop
 
Chinoshorts
Blød bomuldstwill
169 DKK 159 DKK Quickshop
 
Boots
Af ruskind
409 DKK 329 DKK Quickshop

Undertøj til dag & nat

 
2 t-shirts
Ren hudvenlig bomuld
109 DKK 85 DKK Quickshop
 
2 t-shirts
Blød bomuldskvalitet med stræk
109 DKK 85 DKK Quickshop
 
2 par boksershorts
Elastisk, flad komfortkant
109 DKK 85 DKK Quickshop
 
3 par trusser
Flad og elastisk kant med blød, ruet inderside
99 DKK 85 DKK Quickshop
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.