×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Imponér med disse look

Outfits med lyserøde detaljer

Smart i sort hver dag

Som prikken over i'et

Basics til hver dag

 
 
  
Gummistøvletter
Med kontrastfarvet for
229 DKK Quickshop
 
 
 
Jeans »Slim Fit«
Kan p.t. ikke bestilles
Jeans »Slim Fit«
Bekvem bomuldsstretchkvalitet
229 DKK
  
Bluse med halve ærmer
Utroligt blød bomuldsstretchkvalitet
89 DKK Quickshop
 
  
Strikpullover
I behageligt blød blandingskvalitet med bomuld
139 DKK Quickshop
 
Bluse
Forside med vævet indsats, ryg og ærmer i blødt faldende Lenzing Viscose®-stretchkvalitet
89 DKK Quickshop
 
Finstrikket cardigan
Utroligt blød viskoseblandingskvalitet
159 DKK Quickshop
 
Bengalinbukser
Viskosestretchkvalitet, der er let at pleje og stryge
229 DKK Quickshop
 
7/8-treggings
Behageligt blød og elastisk kvalitet med høj andel af bomuld
159 DKK Quickshop
   
 
Kjole
Kan p.t. ikke bestilles
Kjole
Behageligt blød og elastisk blandingskvalitet med viskose
139 DKK
 
  
Ankellange stretchbukser
Viskosestretchkvalitet, der er let at pleje og ikke krøller
159 DKK Quickshop

Accessories til et fuldendt look

Alle artikler kun så længe lager haves.

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Tekstiler, som er markeret som ECO-LOGIC, stammer fra Appachi ECO-LOGIC Cotton, et indisk projekt for småbønder.
I respektfuldt samarbejde lærer bønderne i ECO-LOGIC-projektet at dyrke bomuld med naturlige midler til plantebeskyttelse og gødning. Det er godt for miljøet, for markerne og naturligvis også for bønderne.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.