×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Strandfornemmelse derhjemme

Maritimt look til gangen

Idéer til have & terrasse

 
Desværre udsolgt
  • Lodret bed
1.069DKK
989DKK
 
Desværre udsolgt
  
 
Desværre udsolgt
 
Desværre udsolgt
  • Puf til loungemøbler
Kan kombineres på flere måder – mange muligheder til store og små flader
1.169DKK
 
Desværre udsolgt
  • 2 konsolborde i betonlook
1.229DKK
1.169DKK
 
Desværre udsolgt
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Skovene er uerstattelige.

De påvirker klimaet og er hjem for dyr og mennesker. For at bevare dem er dette produkt fra regionalt og bæredygtigt skovbrug LAVET MED OMTANKE.

De høje miljøstandarder og korte transportveje sikrer ansvarligt og klimavenligt skovbrug. Du kan dermed være sikker på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for overholdelse af rettigheder samt sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Det er bæredygtighed helt ned i mindste detalje.