0 Artikel

En af Tysklands mest succesfulde online shops

  • En lille tur gennem app´en.

  • Navigér gennem menuen.

  • Via dette symbol kommer du altid tilbage til startsiden.

  • Find dine yndlingsprodukter nemt og hurtigt.

  • Indkøbsvognen er altid lige ved hånden.

  • God fornøjelse med app´en.

Afslut rundtur
×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide

Sports- og yogataske

Dette produkt findes ikke længere i Tchibos sortiment. Vi har nedenfor sammensat et udvalg af passende produkter til dig.
Sports- og yogataske
Produktbeskrivelse

Sports- og yogataske

Den perfekte taske til sport og fitness Den har i alt seks rum og lommer med plads til alt det, du har brug for, når du er afsted til træning. Det store yderrum med lynlås har god plads til lange redskaber som fx din yogamåtte eller tennisketsjer, og på bagsiden har den en separat lynlåslomme. Alt, hvad man ellers kan få brug for, kan kommes i det store hovedrum, der lukkes med en 2-vejslynlås eller i den udtagelige taske til vådt tøj. Tasken har desuden to mindre lommer, så du altid kan finde dine nøgler eller småpenge, og så har den to håndtag med velcro, så du nemt kan tage den med dig. God kvalitet og gode materialer Tasken er både utroligt praktisk og ser samtidig godt ud! Taskens lette og alligevel holdbare, slidstærke og vandafvisende ydermateriale gør den velegnet som både sports- og rejsetaske. Tasken har polstret bund, og den aftagelige, længdejusterbare skulderrem har skridsikker polstring. Den udtagelige taske til vådt tøj holder fx dit våde badetøj og brugte håndklæder adskilt fra resten af tøjet. Ligesom det indvendige for er denne ekstra taske i et flot alloverprint.

Vores services