0 Artikel

En af Tysklands mest succesfulde online shops

  • En lille tur gennem app´en.

  • Navigér gennem menuen.

  • Via dette symbol kommer du altid tilbage til startsiden.

  • Find dine yndlingsprodukter nemt og hurtigt.

  • Indkøbsvognen er altid lige ved hånden.

  • God fornøjelse med app´en.

Afslut rundtur
×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide

Elektrisk øjenbrynstrimmer

Dette produkt findes ikke længere i Tchibos sortiment. Vi har nedenfor sammensat et udvalg af passende produkter til dig.
Elektrisk øjenbrynstrimmer
Produktbeskrivelse

Elektrisk øjenbrynstrimmer

Den elektriske øjenbrynstrimmer fjerner og trimmer små hår uden plukning og sikrer nem pleje hurtigt og ukompliceret. Da den er batteridrevet og meget kompakt, kan man altid have den med sig, og den er ideel til tilretninger undervejs. Kan bruges på mange måder Det lille skønhedsapparat med aluminiumskabinet af høj kvalitet kan bruges på mange måder. Det egner sig til øjenbryn samt til ører eller ansigt og også på arme, ben og i bikiniområdet sørger det for en babyglat hud. Dejligt fleksibel Alt efter behov og ønske kan man bruge trimmeren fleksibelt. Klingen på den ene side har en længde på seks mm, klingen på den anden side er 17 mm lang. Den er desuden forsynet med en trimmekam, så man kan trimme håret jævnt til seks eller tre mm.

Elektrisk øjenbrynstrimmer

109 DKK
109 DKK
inkl. moms