×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Nu blomstrer soveværelset op!

 
Jerseyfaconlagen, 180 x 200 til 200 x 200 cm
Desværre udsolgt
Jerseyfaconlagen, 180 x 200 til 200 x 200 cm
Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
169 DKK
    
  
 
Pude til sidesovere
Kan p.t. ikke bestilles
Pude til sidesovere
Optimal støttende komfort, når du sover på siden
169 DKK
 
  
  
2 jerseyhovedpudebetræk, ca. 80 x 80 cm hver
Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
69 DKK Quickshop
 
 
Vendbart perkalsengetøj
Utroligt blødt, let og glat
fra 209 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
 
Pude til sidesovere
Kan p.t. ikke bestilles
Pude til sidesovere
Optimal støttende komfort, når du sover på siden
169 DKK
 
 
Sengepude
Desværre udsolgt
Sengepude
259 DKK
 
Rejsedynesæt
Ideelt som rejse- eller gæstesæt i praktisk opbevaringspose
209 DKK Quickshop

Boligideer med stil

Til dejlige dage derhjemme

 
Natkjole
Behageligt blød takket være blandingskvalitet med bomuld og viskose
89 DKK Quickshop
 
Relaxbukser
Behageligt blød, vævet ren bomuld
139 DKK Quickshop
  
 
Natlampe
Det blidt pulserende lys understøtter en bevidst vejrtrækning
85 DKK Quickshop

Alle artikler kun så længe lager haves.

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.