×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Loungesofabord

829DKK -60%
329DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Bordplade af ridsefast fibercement
  • Ben af lakeret FSC®-certificeret eukalyptustræ i førsteklasses teaklook
  • Modstandskraftigt, UV- og vejrbestandigt
  • Inkl. gulvbeskyttelse

Loungesofabord

Produktnummer 91605
Dette loungesofabord er helt optimalt, når der skal serveres kager på terrassen, eller du mangler et sted at lægge din bog. Sofabordet med ben af lakeret FSC®-certificeret eukalyptustræ i førsteklasses teaklook har bordplade af ridsefast fibercement.

Modstandskraftig og vejrbestandig

Bordet har desuden gulvbeskyttelse og er utroligt modstandskraftigt samt UV- og vejrbestandigt.

Farve:

Ben eukalyptus naturfarvet
Bordplade brun i stenlook

Materiale:

Ben FSC®-certificeret eukalyptustræ, lakeret
Bordplade fibercement
Gulvbeskyttere kunststof

Mål:

B x H x D ca. 80 x 42,5 x 42 cm
Ø ben hver ca. 3 cm

Bæreevne:

Maks. 60 kg

Tilbehør:

Inkl. gulvbeskyttere, montagemateriale og -anvisning

Henvisning:

UV- og vejrbestandigt
Produktet leveres adskilt
Leveres i 1 pakke

Download yderligere produktinformationer

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Eukalyptustræ er et robust materiale med lang levetid og flotte årringe. Træet er meget populært på grund af den flotte varme farve (lyst til rødbrunt træ).
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Produktnummer:

91605

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.