×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Let tæppe

149 DKK -33% - Du sparer 50 DKK
99 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: ti., 26.02.2019 - to., 28.02.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Utroligt blødt, let og glat
  • Kan bruges på mange måder – som hyggetæppe, dug eller tæppe til at lægge over sofaen eller lænestolen
  • Fin, tætvævet kvalitet
  • Af økologisk bomuld
Antal :

Let tæppe

Produktnummer: 89919

Brug det som hyggetæppe, dug, eller læg det over en sofa eller lænestol. Det lette tæppe i renforcé giver lys, farver – og noget ekstra – til ethvert rum. Tæppet er i en fin, tætvævet kvalitet af ren økologisk bomuld, kan bruges på mange måder og er meget blødt, let og glat.

Farve:

Rød-hvid-blåstribet

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Ca. 250 x 230 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Renforcé

Dette fine glatte stof af ren bomuld er utroligt blød mod huden. Det er kendetegnet ved en høj sugeevne, og det virker temperaturregulerende.

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Vask

Normal vask ved maks. 60 °C

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

89919

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.