×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Let renforcétæppe
Desværre udsolgt

Let renforcétæppe

149 DKK -20% - Du sparer 30 DKK
119 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Utroligt blødt, let og glat
  • Kan bruges på mange måder: hyggetæppe, dug, som tæppe til at lægge over sofa eller lænestol
  • Fin, tætvævet kvalitet
  • Af økologisk bomuld

Let renforcétæppe

Produktnummer: 91678

Dette dejligt bløde, lette og glatte tæppe er i en meget smuk, tætvævet renforcékvalitet af ren økologisk bomuld og er meget alsidigt. Det kan bruges som sengetæppe, som borddug eller til at lægge over sofa eller lænestol.

Farve:

Lyserød-hvidmønstret

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Ca. 230 x 250 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Renforcé

Dette fine, glatte stof af ren bomuld er utroligt blødt mod huden. Det er kendetegnet ved en høj sugeevne, og det virker temperaturregulerende.

Pleje

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Blegning

Må ikke bleges

Vask

Normal vask ved maks. 60 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

91678

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.