×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Hos Tchibo har vi et klart mål:
100 % bæredygtig virksomhed.

Vi har stadig rigeligt at se til før vi når i mål. Men vi er godt på vej og er allerede kommet langt. Følg os! Du støtter op om projektet, når du køber vores bæredygtige produkter markeret med ”LAVET MED OMTANKE”. Omtanke for andre mennesker, for miljøet, men også for dig selv. Vær med, og bliv en del af en mere ansvarlig og bæredygtig verden!

Her kan du få mere at vide om projekter og vores mål.

Vores bæredygtige engagement

Vores bæredygtige engagement går jorden rundt. Klik på verdenskortet og se nogle eksempler.

Børnepasning i Guatemala

En kop kaffe er for dig hver dag en god motivation og hjælper dig til at glemme tanker og bekymringer. Og fordi kaffefarmerne også godt kunne bruge dette, understøtter vi dem med ”Save the Children”, så de kan arbejde uden store bekymringer.

”Da mine børn nu kan lege og lære i børnehaven, kan jeg bedre tage mig af høsten af kaffebønnerne.”

Maria-Elena Vasquez, høstmedarbejder fra Guatemala

Brug de naturlige ressourcer

For at du hver morgen kan nyde en kop aromatisk kaffe fra perfekte bønner, bruger vi naturlig gødning. Og det i ordets bogstavelige betydning: Vi hjælper kenyanske kaffefarmere og har for eksempel vist dem, hvordan en god gødning laves af gylle.

”Og min familie og jeg får også frisk mælk fra køerne.”

Mary Karioku, kaffefarmer fra Kenya

Vedvarende og stigende omsætning

Det er vores ønske, at du stadig kan nyde en kop eksotisk kaffe fra fjerne lande i verden. Derfor uddanner vi vores farmere, som de kan dyrke kaffe med så stor omsætning som muligt.

”Med de nye metoder har jeg firdoblet min kaffehøst.”

Esther Njathe, kaffefarmer fra Kenya

Uddannelse for børn

Din kaffe giver dig en god start på dagen. Og børnene i Tanzania en suveræn start i livet. For sammen med "Save the Children" har vi startet et omfattende uddannelsesprojekt for børn.

"Jeg er kommet min drøm at blive lærer et stykke nærmere!"

Grace, elev fra Tanzania

Hjælp på stedet

Du skal stadig kunne nyde din espresso. Derfor sørger vi ikke kun for korrekte betingelser for små farmere, men også for at høsten bliver bedre. Så kan de bedre planlægge på lang sigt, og dermed glæde os med en rigtig god kaffe.

Vores miljø

Du får ren glæde af vores kaffe. Og det mener vi bogstaveligt. Kaffen dyrkes under naturlige betingelser og har økologisk certifikat. Og det er ikke bare bedre for farmerne, men for hele miljøet.

Ansvarlig transport

Når du drikker din kaffe, kan du være helt sikker på en ting: Kaffen smager ikke kun godt, den er også god! Vi passer også under transporten på, at CO2-emissionen og dermed belastningen af vores klima er så lav som muligt.

”Derfor foregår transporten mere end 90 % ad søvejen. Og vi sørger for at transportmidlet læsses effektivt.”

Stefan Dierks, leder af bæredygtige strategier Tchibo

Godt gået!

Du får ikke kun glæde af den gode smag med vores bæredygtige kaffe, men du har det også!

”For med din beslutning om at købe vores kaffe, starter du noget godt. Og du styrker os i vores beslutning at fremme og videreudvikle det bæredygtige engagement.”

Achim Lohrie, direktør for socialt ansvar Tchibo

Klimabeskyttelse

For os er en miljøvenlig mobilitet meget vigtig.

”Vores bilpark er for eksempel for en stor del omstillet til klimavenlige køretøjer.”

Oliver Komm, leder af bilparken Tchibo

I Tchibo filialerne

Der er et godt klima i vores filialer. Dette opnås ikke kun af vores venlige medarbejdere, men fordi vi også arbejder mod at blive helt CO2-neutrale.

”Vi får for eksempel kun strøm fra bæredygtige ressourcer.”

Sabrina Frank, filialmedarbejder Tchibo

Gør nyt af gammelt

Du kan flytte bjerge med Cafissimo kapslerne. Og det bogstaveligt! Bjerge af affald, for bare at nævne et eksempel. Disse bliver nemlig meget mindre.

"Vores kapsler består af et værdifuldt råstof, som altid kan genbruges til fremstillingen af nye produkter."

Sylvia Krantz, Head of Marketing Cafissimo

Forbedring af sociale standarder

Du skal kunne købe rigtigt gode produkter hos Tchibo. Og det med god samvittighed. Vi arbejder utrætteligt på at forbedre de sociale standarder i vores partnerfabrikker med vores WE program.

”Bare i de sidste par år har 42.000 mennesker fra 9 lande deltaget i vores WE workshops.”

Nanda Bergstein, leder af bæredygtighed Non Food

Bæredygtighed

Vi tror fast på, at vores ressourcer og klima beskyttes af en bæredygtig verden og dermed forbedrer livskvaliteten. Og det for alle.

”Derfor er der intet alternativ til bæredygtighed. Lad os sammen sørge for en bæredygtig verden."

Achim Lohrie, direktør for socialt ansvar

Bæredygtig kaffedyrkning

For at du for fremtiden kan nyde en bedre kaffe fra hele verden, understøtter vi farmerne i at opnå bedre og mere bæredygtige dyrkningsmetoder, som for eksempel UTZ certified.

”Derved har farmerne en chance for at kunne tilbyde bæredygtig og kvalitativ god kaffe.”

Markus Meusburger, stedfortrædende medlem af bestyrelsen i Ipanema Coffee

Miljøvenlig indpakning

Dine Cafissimokapsler fås i alle smagsvarianter og flotte farver – men de er faktisk helt grønne. For vi har udviklet en emballage, der kan genbruges 100 %.

”Smid derfor bare den tomme kapsel ud med plastaffaldet, og vi fremstiller nye produkter af det.“

Dorothee Schaal, Senior Manager Capsules Packaging

Gør nyt af gammelt

Du skønner først og fremmest på smagen af dine Cafissimo kapsler. Miljøet skønner på genbrugeligheden

"Vores kapsler kan genbruges 100 %, så de kan genanvendes til fremstillingen af nye produkter.”

Kristina Kölling, Head of Marketing Cafissimo

Vores miljø - vores sundhed

Mode fra vores ECO-Logic kollektion gør det nemt at se godt ud. Og det bliver også nemt for naturen: For der bruges selvfølgelig kun naturlig gødning og plantebeskyttelsesmidler til bomuldsdyrkningen.

”Er vores jord sund, er også vi sunde.”

Shashi Beleaiah, bomuldsfarmer, Pollachi, Tamil Nadu, Indien

Stærkt partnerskab

Du efterlader et blivende indtryk med vores mode fra ECO-LOGIC bomuldskollektionen. Dette kommer ikke kun af det enestående design, men også af den miljøvenlige dyrkning og det respektfulde samarbejde med de indiske bomuldsfarmere:

”Vi køber altid bomulden fra små indiske farmere og opbygger dermed et stærkt partnerskab med dem. Dermed kan de selv bedre skabe deres fremtid med bæredygtig bomuld."

Mani Chinnaswamy, Appachi ECO-Logic Projekt, Pollachi, Tamil Nadu, Indien

Spar vand

Mode fra økologisk bomuld kan ikke kun tage kampen op med andre tekstiler, men der spares også megen vand. For dette råstof er ren natur: Hver T-shirt af bæredygtig bomuld sparer op til 436 liter vand. Og der bruges kun naturlig gødning, hvilket beskytter grundvandet og det lokale plante- og dyreliv. Så meget ansvar klæder enhver.

Tyrkiet

Stigende tilbud

Vi gør ikke kun indtryk på dig med vores kontinuerligt stigende tilbud af produkter af økologisk bomuld. Men også vores på uafhængige partnere.

"Tchibo yder et stort bidrag i dyrkningen af kontrollerede, økologiske råstoffer. Tchibo er i 2015 bl.a. blevet den tredjestørste udbyder af økologisk bomuld. Det er usædvanligt godt!”

Liesl Truscott, European & Farm Engagement Director, Textile Exchange, Lubbok, Texas, USA

Alle gode gange tre

Alle gode gange tre. Og dette gælder bogstaveligt for vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile standarden (GOTS): Og alle får glæde af den kontrollerede, økologiske dyrkning og de strenge krav til miljø og socialt ansvar i den samlede produktionskæde: Miljø, samfund og selvfølgelig du.

Indien

Bæredygtig bomuld

Du behøver ikke være på dybt vand for at få en rigtig god og bæredygtig bomuld. Vores "Cotton made in Africa"-bomuld er det ikke. Der bruges kun naturlig regn til at vande markerne, så der spares op til 2100 liter vand for hver kilo bomuldsfibre.

Etiopien, Metemma

Uddannelse for børn

Vi sørger for at dit tøj ikke bare består af bomuld. Men af stof, der er som en drøm. Vi understøtter børn i Zambia med vores skoleprojekt, så de kan virkeliggøre deres erhvervsdrømme.

”Jeg vil gerne være lærer og selv undervise. Også andre børn bør kunne komme i skole.”

Mary, elev, skoleprojekt, Aid by Trade, Zambia

At hjælpe andre

Så dine yndlingsprodukter fremstilles retfærdigt, hjælper vi konstant ledere og medarbejdere i at forbedre arbejdsforholdet. De lærer at tale med hinanden og respektere hinanden med vores WE program.

”Jeg er blevet valgt til at repræsentere vores fagforening og er stolt over at kunne hjælpe mine kolleger.”

Tesfayeo Abdissa, Ayka Textile, Addis Abeba, Etiopien

Løs problemerne sammen

Vores mode skal gøre din hverdag let og behagelig. Og det skal betingelserne under produktionen også være. Derfor bruger vi vores WE program til skridt for skridt at gøre arbejdsdagen lidt lettere for fabriksarbejderne.

”Jeg har lært, hvordan problemer kan løses med teamarbejde. Og jeg kan selv foreslå lederen forbedringer.”

Jin Gui, fabriksmedarbejder, Ningbo, Kina

Vores klima

Vi prøver at forbedre selv helt små detaljer, så du og dine børn kan få glæde af klimabeskyttelsen. Bl.a. derfor har vi udskiftet samlebåndet i vores hovedlager og har dermed kunne nedsætte CO2- emissionen utroligt meget. Dette alene er med til at spare strøm svarende til mere end 100 husholdningers strømforbrug om året, hvilket også forbedrer klimaet.

Bremen, Tyskland

CO2 reduktion

Vi satser på skibe og toge, så du kan komme køre på vejene uden kø. Dette er ikke kun med til at tømme vejene for lastbiler, men også holde luften fri for CO2-emisioner. Vi har dermed kunne minimere CO2-emissionerne med 30 % siden 2006. Og det er vores mål indtil 2020 at reducere CO2-emissionen med yderligere 10 %.

Gallin, Tyskland

Bæredygtig skovbrug

Vi er et med naturen, så du også for fremtiden med god samvittighed kan købe produkter af træ hos os. Og det er helt sikkert! Træet til vores produkter stammer allerede 40 % fra bæredygtige FSC®* certificerede skove.

Kina
* FSC® C022597

Oplev verdens arter

Det er vores ønske, at du og dine børn også for fremtiden kan få glæde af alverdens arter i skovene. Derfor sørger vi for, i samarbejde med vores partner FSCC®*, at der altid er nok træer tilbage under skovbruget. Så skoven forbliver intakt og sund. Vi vil ja ikke at save den gren over, vi alle sidder på.

Vietnam
* FSC® C022597

Teamwork

Et rigtigt godt teamwork er vigtigt for gode produkter. Vi prøver at forbedre teamworket i partnerfabrikkerne med vores WE program gennem fælles kurser for arbejdere og ledere.

”Takket være WE workshoppen er jeg nu mere selvsikker og kan bedre vare mine interesser.”

Hien, fabriksmedarbejder, Quo Nhon, Vietnam

Kaffe

Hele 40 % af den bæredygtige filterkaffe, der tilbydes i Tyskland, kommer fra Tchibo. Her får du mere at vide, om hvad bæredygtighed inden for kaffe betyder for os.

Vores engagement

Vi engagerer os i de lande, hvor vores kaffe dyrkes, deriblandt hvordan familierne understøttes og skoleuddannelse fremmes.

Lær vores projekter at kende

Bæredygtige kaffe

Hvornår er en kaffe bæredygtig? Vi forklarer, hvad seglene på vores kaffeprodukter betyder og hvad certificeringerne omfatter.

Lær mere om reglerne for bæredygtig kaffe

Tekstil

I den seneste tid er bæredygtig tekstil blevet et relevant emne og er samtidigt er det også blevet meget populær blandt forbrugerne. Denne positive udvikling er vi glade for hos Tchibo. Tchibo påtager sig ansvaret i produktionslandene, fremmer vilkårene for menneskerne i landene samt arbejder sammen med forskellige seglpartnere.

Bæredygtige tekstiler

Det er vores mål, at vi engang i fremtiden udelukkende tilbyder bæredygtige produkter. Se her, hvor langt vi er kommet med implementerien.

Se mere her

Vores seglpartnere

Vi arbejder sammen med internationalt anerkendte organisationer. Læs mere om vores seglpartnere og hvad Fairtrade eller Cotton made In Africa omfatter her.

Se mere her

Træ

Træer og skove er livsvigtige for både mennesker og dyr: de giver os rent ilt, så vi kan trække vejret dybt. Vores partnere Forest Stewardship Council, forkortet FSC® har det mål, at bevare naturen i de kommende mange generationer.
Se mere her

Forest Stewardship Council®

Træ er et vigtigt råstof for os, for vi producerer mange produkter med det f.eks. vores skønne havemøbler. Derfor går vi i samarbejde med den uafhængige organisation Forest Stewardship Council® ind for ansvarligt skovbrug .

Andre materialer

LAVET MED OMTANKE-produkterne har en stor spændvidde. Og alle har de én ting tilfælles: De yder et vigtigt bidrag med hensyn til miljøbeskyttelse og social retfærdighed. For uanset hvilket materiale de er lavet af: For at få vores LAVET MED OMTANKE-label skal alle disse produkter opfylde meget høje krav.
Se selv

WE - Agér sammen!

Hos Tchibo lancerer vi nye produkter hver uge. Vores produkter fremstilles over hele verden; i Asien, Europa og Afrika. I 2007 startede vi træningsprogrammet WE og har sidenhen lanceret det i ni lande. Målet er en permanent forbedring af de lokale arbejdsbetingelser.

Tchibo Joint Forces!®

Tchibo Joint Forces!® er et kvalificeringsprogram, hvis fokus er at understøtte landmænd og forskellige kooperationer i de forskellige lande med individuelle uddannelsestilbud, så de kan handle mere forretningsmæssigt samt klare sociale og økologiske udfordringer. 10 projekter i 5 forskellige lande er allerede blevet en realitet eller er ved at blive det.

Andre initiativer hos Tchibo

Aktiv miljø- og klimabeskyttelse

For Tchibo er miljø- og klimabeskyttelse livsvigtig - uanset om det er tidsskrifter, kataloger og forsendelser med FSC-certifikat eller reduktion af CO2-emissioner pga. transport med mere end 30 % siden 2006. Så vi sender din bestilte vare CO2-neutralt uden tillæg via ”GoGreen”-programmet.

Reparationer forlænger levetiden

Vi håber, at du har glæde af vores produkter i lang tid. Men skulle et produkt alligevel gå i stykker eller mangler enkelte dele, så hjælper vi dig gerne, selv om garantien er udløbet.
Reparationsservice hos Tchibo

Bæredygtige produkter hos Tchibo

Uanset om tøj med økologisk bomuld, træmøbler af bæredygtig skovbrug, bæredygtig dyrket kaffe eller Cafissimo maskinens lave energiforbrug - her kan du se et mindre udvalg af vores bæredygtige produkter.
    
Barista Caffè Crema
Nu med aromabevarende skruelåg
Intensitet:36
fra 145 DKK Quickshop DKK/kg:  145
 
Fås i:
 
Barista Espresso
Nu med aromabevarende skruelåg
Intensitet:56
fra 145 DKK Quickshop DKK/kg:  145
 
Fås i:
 
Privat Kaffee African Blue
Karakterfuld og kraftig - 500 g
Intensitet:56
65 DKK Quickshop DKK/kg:  130
 
Fås i:
 
    
Sweatjakke
Blød blandingskvalitet med bomuld
169 DKK 149 DKK Quickshop
Strikjakke
Hudvenlig, ren bomuld
149 DKK fra 139 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
Top med volant
Kan anvendes på 2 måder: skulderfri eller med bådudskæring
85 DKK 65 DKK Quickshop
Undertrøje
Desværre udsolgt
Undertrøje
V-udskæring med fin, blød blonde
95 DKK
    
3 langærmede bodyer
Hudvenlig, ren bomuld
129 DKK 99 DKK Quickshop
Kort pyjamas
Desværre udsolgt
Kort pyjamas
Behageligt blød single jerseykvalitet
149 DKK
Jerseykjole med volant
Kan anvendes på 2 måder: skulderfri eller med bådudskæring
159 DKK Quickshop
Frottékjole
Hudvenlig takket være en høj procentdel bomuld
179 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
    
5 par trusser
Desværre udsolgt
5 par trusser
Blød bomuldsstretchkvalitet
149 DKK
Ternet bluse
Desværre udsolgt
Ternet bluse
Blødt flydende Lenzing Viscose®-kvalitet
149 DKK
Pyjamas
Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
139 DKK Quickshop
3 par boksershorts
-30 %
Desværre udsolgt
3 par boksershorts
Hudvenlig takket være høj andel af bomuld
85 DKK 59 DKK
 
Jerseykjole
Hudvenlig med højt indhold af bomuld
159 DKK Quickshop