×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Langærmet Henley-bluse

169DKK -23%
129DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Af økologisk bomuld i blød single jerseykvalitet
  • Garment washed – let used look
  • Vævet udskæring i lag på lag-look med knaplukning
  • Pasform: Normal
  • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter

Langærmet Henley-bluse

Produktnummer 79874

Tøj i hudvenlig økologisk bomuld

En tidløs klassiker, som man altid er velklædt i. Denne langærmede bluse i Henley-stil er fremstillet af hudvenlig økologisk bomuld i blød single jerseykvalitet og er derfor utroligt behagelig. Blusen har en vævet udskæring i lag på lag-look, den er klassisk med brystlomme og knaplukning og kan kombineres med det meste.

Garment washed gør den dejligt blød

Blusen er garment washed. Denne særlige vask giver Henley-blusen et let used look og gør den behageligt blød. Risikoen for, at den kryber, reduceres.

Farve:

Antracit-gråmeleret

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 77 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Strygning ved maks. temperatur 200°C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

79874

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.