×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Langærmet bluse

129DKK -38%
79DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 21.11.2019 - ma., 25.11.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød og varm single jerseykvalitet – holder på varmen med innovative hulfibre
  • Særligt let kvalitet: ideel som et ekstra og varmt mellemlag – slides ikke op
  • Pasform: Normal

Langærmet bluse

Produktnummer 75358
Ikke alene ser flere lag oven på hinanden godt ud, de holder dig også varm. Denne langærmede bluse i single jerseykvalitet er ideel som varmt mellemlag og slides ikke. Innovative hulfibre holder på varmen – perfekt på kolde dage.

Bluse med høj komfort

Den langærmede bluse er rigtigt blød og behagelig at have på. Viskoseandelen sørger for, at den føles blød, og elastan sørger for formbestandighed og en perfekt pasform.

Farve:

Lyserød med blomstret alloverprint

Materiale:

66 % polyacryl, 29 % viskose (Lenzing Viscose®), 5 % elastan (LYCRA®)

Mål:

Samlet længde ca. 65 cm
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Må ikke stryges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Til fremstillingen af dette materiale anvendes der specielle hule fibre, der er endnu finere end kaschmir, og som på grund af deres fine strukturer kan bruges til fremstilling af meget fine stoffer, der falder blødt og let. Luften i de hule fibre er varmeisolerende og holder på kropsvarmen. 1. Hule fibre 2. Luften i de hule fibre holder på varmen 3. Kropsvarme 4. Hud
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

75358

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.