×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Tchibo Kvalitet

Vi vil gerne levere den bedste kvalitet til en fair pris. Det er her, vores viden og vores passion kommer på banen.

Brugsartikler: Kvalitet, som vi kan stå inde for

Vores målsætning er at skabe produkter, der lever op til dine forventninger, og det betyder bl.a., at vi stiller store krav til produkternes sikkerhed, funktionalitet, materialer og forarbejdning. Vi kontrollerer produkterne og overholdelsen af de strenge kvalitetskrav hele vejen fra produktion til salg. Udover selv at teste vores produkter lader vi dem også kontrollere af uafhængige prøveinstitutter. Når alle kriterier er opfyldt, tildeles TCM-kvalitetsmærket.

Vores kvalitetskrav omfatter ikke kun den egentlige "fysiske" produktkvalitet, men også de forhold, som produkterne fremstilles under. Dertil regnes f.eks. også det sociale ansvar for alle de personer, der medvirker i produktionsprocessen.

Kaffe: 100 % Tchibo Arabica

Tchibo kaffe er kendetegnet ved meget høj kvalitet og friskhed. Vi benytter næsten udelukkende udsøgte bønner fra den fine Arabica-kaffeplante (100 % Tchibo Arabica).

For os består kvalitetskaffe ikke kun i, at det udelukkende er de bedste kaffebønner, der bearbejdes. Måden bønnerne ristes og kaffen tilberedes på i vores kaffebarer, betyder også rigtig meget for hvordan smagen bliver. Det ligger os meget på sinde at der ved fremstilling af råkaffen tages hensyn til miljøet og ansvar for sociale rettigheder. En sådan kaffe kan kendes på Bio, Fairtrade eller Rainforest Alliance mærket på selve produktindpakningen.

Vores kvalitetsgaranti starter med valget af de bedste bønner i oprindelseslandet, og den gælder for alle led i fremstillingsprocessen, lige fra produktion, over indkøb og til salg. I forhold til vores kaffeleverandører arbejder vi med en række standarder, der er forpligtende for begge parter.

Vores servicestandarder: Vi tager kundeservice alvorligt

Tchibo kvalitet ender ikke med køb af et produkt. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har særlige ønsker eller kritik. Vores medarbejdere i kundeservice kan træffes mandag til fredag mellem kl. 8:00 og 18:00.

Vi bestræber os på at bearbejde din forespørgsel så hurtigt som muligt.

Nobody is perfect – men vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre

Trods omfattende kvalitetskontrol kan produktfejl enkeltvis forekomme, da ikke alle artikler i en serie kan kontrolleres. Produktfejl kan f.eks. opstå på grund af en maskindefekt, en betjeningsfejl eller transportskader. Derfor vil vi gerne minde dig om din garanti og reklamationsret. Da kaffe er et naturprodukt, kan det aldrig helt udelukkes, at der indimellem sniger sig bønner ind i produktionen, der ikke svarer til kvalitetskravene og derfor heller ikke lever op til dine smagsforventninger.

Sidst men ikke mindst kan der også ske fejl i kundeservicen, f.eks. kan en e-mail været blevet besvaret for sent eller en opringning været blevet stillet igennem til den forkerte person.

Hjælp os gerne med at gøre tingene endnu bedre. Vi ser frem til dine idéer og forslag, og vi tager din kritik alvorligt. Kontakt os gerne.