×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Kortærmet skjorte

169DKK -17%
139DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 18.11.2019 - on., 20.11.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Af økologisk bomuld
 • Garment washed: let slidt look
 • Med Kent-krave og brystlomme
 • Moderne snit: let taljeret krop med god bevægelsesfrihed
 • Testet for skadelige stoffer - af eksterne akkrediteringsinstitutioner

Kortærmet skjorte

Produktnummer 78632
Denne kortærmede herreskjorte af hudvenlig, økologisk bomuld med palmetryk passer perfekt til et sporty, afslappet sommerlook. Garment-vasken giver skjorten et let slidt look og gør den behageligt blød. Risikoen for, at den kryber, reduceres.

Kortærmet sommerskjorte med moderne snit

Skjorten er skåret i et let taljeret, moderne snit og har klassisk Kent-krave og brystlomme. For et bedre hold i bukserne er sømmen let afrundet.

Farve:

Blå med alloverprint

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 80 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Garment-vasken er en speciel vaskeproces af et færdigsyet stykke tøj. Produktet får derved et let slidt look, det mærkes dejligt blødt, og risikoen for, at det kryber, er mindre.
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Kan smitte af på lysere materialer og møbler
Vask på vrangen
Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

78632

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.