×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Kortærmet pyjamas

179DKK -27%
129DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
fr., 24.01.2020 - ti., 28.01.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
 • Bluse med lette pufærmer
 • Bukser med kontrastfarvet, elastisk talje med snøre
 • Forkortet 7/8-længde med slids i siden ved sømmen
 • Med økologisk bomuld

Kortærmet pyjamas

Produktnummer 100101
Denne kortærmede pyjamas i blød blandingskvalitet med bomuld og viskose er dejlig at have på, uanset om man sover dybt eller nyder morgenen. Pyjamassen er fremstillet med et højt indhold af økologisk bomuld, og takket være elastan beholder den formen og sidder perfekt med høj komfort. Blusen har lette pufærmer i forkortet 7/8-længde og slids i siden ved sømmen. Den elastiske og kontrastfarvede talje sørger for, at bukserne sidder behageligt.

Pasform

Normal pasform

Farve

Bluse lyserød
Bukser gråmeleret-lyserødstribet

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Ryglængde ca. 67 cm
Indvendig benlængde ca. 72 cm
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

100101

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.