×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Kort pyjamas

169DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 21.11.2019 - ma., 25.11.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
 • Med økologisk bomuld
 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på
 • Bluse med rund halsudskæring
 • Chiffondetalje nederst på ærmerne

Kort pyjamas

Produktnummer 104091
Nu har det aldrig været dejligere at falde i søvn, for i denne korte pyjamas er man sikker på at sove godt. De flotte shorts med blomster harmonerer med den roséfarvede bluse og sikrer et utrolig romantisk look. Søde detaljer som f.eks. rund halsudskæring og chiffondetalje nederst på ærmerne fuldender den korte pyjamas’ fortryllende look. Økologisk bomuld og elastan sørger for, at pyjamassen beholder formen og føles dejlig blød mod huden.

Farve

Bluse rosé
Shorts violet med blomster

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Bluse samlet længde ca. 64 cm
Shorts sidelængde ca. 36 cm
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

104091

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.