×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Kommoder

Kommoder

  • Skuffetårn
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
839DKK
Quick view
  • Highboard med 2 låger
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
1.249DKK
Quick view
  • Konsol
Dækplader med profilkanter
2.689DKK
1.329DKK
Quick view
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«

239DKK
Quick view
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
299DKK
Quick view
  • Skuffetårn
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.419DKK
Quick view
  • Kaminkonsol
En del af vores Landidyl-serie
2.249DKK
Quick view
Desværre udsolgt
  • Metalreol med 2 løse klapper
  • Metalreol med 2 løse klapper
  • Metalreol med 2 løse klapper
Forkromet metalstel
2.869DKK
Kan p.t. ikke bestilles
Kan p.t. ikke bestilles
Kan p.t. ikke bestilles
  • Kommode
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.919DKK

Kommoder: Praktiske møbler med meget opbevaringsplads

Kommoder er et dejligt supplement til interiøret i alle rum. De giver dig opbevaringsplads, der er inddelt i rum eller praktiske skuffer, og overfladen kan bruges til som et lille bord eller til at sætte pyntegenstande op. Kommoden bliver et rigtigt blikfang, når den dekoreres med billeder, vaser osv. – eksempelvis i entréen. Find din nye yndlingskommode i Tchibos sortiment. Vores gode råd hjælper dig på vej.

Sådan finder du den rigtige kommode til hvert rum

Highboard eller sideboard?

Sideboards er som regel op til en meter høje og op til to meter lange. Det giver dig en stor plade, som du kan stille pynt og nyttige genstande på. Du kan f.eks. bruge et sideboard som sminkebord eller til elektronik. Et highboard er derimod mere udformet som et klassisk skab. Dermed udnytter du rumhøjden effektivt og har også plads til små flasker. Som følge af højden kan overfladen kun benyttes i begrænset omfang, men det er ikke noget problem. Mange af disse høje kommoder har låger med glasfront. Her kommer din yndlingsvase rigtigt til sin ret – uden at gro til i støv.

Kommoder med skuffer eller låger?

Der er fordele ved både skuffer og rum med låger. Kommoder med skuffer gør det let at opbevare forskellige, mindre ting på en velordnet måde – og finde dem igen. Her kan du også nemt få fat i tingene bagest i skuffen. Derudover kan du altid let få et overblik over skuffens indhold. Du kan anvende praktiske bokse eller skuffeindlæg med inddelte rum for at undgå skufferod. Kommoder med låger er særligt gode til opbevaring af større genstande. Hylderne i kommoden kan som regel tages ud, så du kan variere størrelsen. Her er der plads til brætspil, æsker med billeder og endda støvsugeren.

Hvide kommoder i skandinavisk look

En hvid kommode er ikke nødvendigvis kedelig, bare fordi den er i neutrale farver. Tværtimod tilfører denne klassiker rummene en behagelig, rolig charme og er derfor særdeles velegnet til f.eks. at opnå det moderne, skandinaviske look. Den hvide kommode passer med sin diskrete elegance til de fleste rum som følge af det enkle design, naturlige materialer og lyse farver. Den fungerer bedst sammen med tekstiler til hjemmet eller pyntegenstande i naturlige farver – f.eks. et beige skindtæppe, en grå uldplaid eller stearinlys i en blød, lyserød pastelfarve.

Det kan du kende en kvalitetskommode på

God forarbejdning, robust materiale og høj funktionalitet – du skal kunne stole på kommodens kvalitet i lang tid. En kvalitetskommode kan du bl.a. genkende på hyldernes længde. For at være tilstrækkelig stabil skal en 19 mm tyk hylde ikke være længere end 100 cm. Til skuffer med en bæreevne på 30 kg er 100 cm den maksimale bredde. Kontrollér, at udtræksskinnerne er fremstillet af metal. De er mere pålidelige og mere holdbare end udtræksskinner af træ.

Nyttige råd til køb af en ny kommode

Stabilitet

Helt fyldte kommoder kan nemt vippe. Derfor skal de fastgøres til væggen af sikkerhedsmæssige årsager. Det er rigtig praktisk, hvis der allerede er en sådan anordning til kommoden, eller at den i det mindste medfølger. Fødder, der kan indstilles i højden, sørger ligeledes for, at kommoden står fast. Hvis dine gulve ikke er helt lige – det er de færreste – skal du se efter dette ekstraudstyr, når du køber kommode. Så kan højdeforskelle udlignes, og kommoden står lige og sikkert. Gå især efter robust materiale med ægte træ. Så kan hylderne også holde til høj belastning.

Let at samle

Når kommoden er leveret, vil du helst samle og dekorere den så hurtigt som muligt. Det er praktisk, hvis kommoden er nem at samle - eller at kommoden leveres formonteret. Så skal du blot samle de færdige dele og fastgøre kommoden til væggen – så er den klar til brug. Klikbeslag er særligt velegnede til kommodelåger. De går næsten i indgreb af sig selv, og du slipper for at skrue. Når det gælder kommoder, du selv skal bygge fra bunden, skal du tjekke, at der medfølger en forståelig, trininddelt samlevejledning, eller at en sådan kan findes på internettet.

Overflader, der er lette at gøre rene

Møbler, der er lette at gøre rene, giver bedre indeklima og livskvalitet. Hvis du ikke lige har nået at støve af, ser man det ikke så let på matte overflader. Fingeraftryk ses tydeligere på højglanskommoder og glaslåger. Derimod er støv ikke så synligt på lyse kommoder. Du skal oftere have fat i støvekluden, hvis du har mørk model. Hvis du beslutter dig for en kommode af behandlet træ eller kunststof, kan du i en håndevending rengøre kommoden og fjerne støv med en tør mikrofiberklud eller en fugtig bomuldsklud.

Praktiske ekstradetaljer

Har kommoden ekstradetaljer, kan det gøre den nemmere at bruge, og du bliver endnu gladere for dit nye møbel. Eksempelvis sikrer dæmpere lydløs lukning af lågerne. Har kommoden praktiske gulvskånere, af f.eks. filt, undgår du ridser på gulvet, og du kan uden betænkninger skubbe møblet rundt, lige så tit du vil. Et vitrineskab af brudsikkert glas giver større sikkerhed – som især er vigtigt i hjem med børn. Med løse hylder, der kan indstilles i højden, kan du gøre rummene større eller mindre efter behov.

Vores løfter om kommoder

Tchibo tilbyder praktiske og robuste kommoder i lækre design, der giver et hyggeligt og velordnet hjem. Hos os er kvalitetsmaterialer, omhyggelig forarbejdning og funktionalitet en del af pakken. Du kan genkende vores høje kvalitet, der er bekræftet af uafhængige testinstitutter, på "Tchibo Certified Merchandise"-mærket, der forkortes TCM-mærket. Når du køber kommoder i vores onlineshop og er interesseret i produktets oprindelse, skal du se efter mærket "Made in Germany" på produkterne i vores sortiment.