×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Kogebogsstativ

109 DKK -22% - Du sparer 24 DKK
85 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: ti., 29.01.2019 - to., 31.01.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Af førsteklasses, FSC®-certificeret bøgetræ
  • Kan også anvendes som tabletholder
  • Bøjlen kan justeres og tilpasses til bog eller tablet
  • Metalstativet kan klappes sammen og opbevares pladsbesparende
Antal :

Kogebogsstativ

Produktnummer: 92197

Hvis man laver mad efter en opskrift, uanset om det er håndskrevne noter, en fin kogebog eller digitalt, vil man se opskriften uden nødvendigvis at skulle holde den i hånden. Dette kogebogsstativ af førsteklasses, FSC®-certificeret bøgetræ sørger for, at man har begge hænder fri under madlavningen. Bøjlen kan justeres, så man uden problemer kan bruge en tablet, og takket være det sammenklappelige metalstativ kan det gemmes pladsbesparende væk, når det ikke bruges.

Farve:

Bøg naturfarvet
Metalstativ og tryk hvid

Materiale:

FSC®-certificeret bøgetræ
Trådnet belagt metal

Mål:

B x H x D ca. 30 x 23 x 1 cm

Vægt:

Ca. 840 g

Henvisning:

Rengør med en fugtig klud

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

FSC® træ

Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

92197

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.