×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Køkkentekstiler

Køkkentekstiler

  • 3 jacquardviskestykker
Med høj sugeevne og fnugfri
69DKK
Quick view
  • Jacquardvævet bordløber, bordeaux-sandfarvet
Med indvævet, krydset mønster
109DKK
79DKK
Quick view
  • Bordløber
Af ren bomuld
85DKK
50DKK
Quick view
  • 4 dækkeservietter
Kunststofflet, der er nemt at pleje
59DKK
50DKK
Quick view
Desværre udsolgt
  • Bordløber
Med førsteklasses akvareltryk
109DKK
85DKK
  • Organzastof
Kan tilskæres efter ønske
50DKK
Quick view
  • Bordløber med mønster
Af let bomuldslinnedblanding
85DKK
69DKK
Quick view
1

Køkkentekstiler – praktiske og i et flot design

Viskestykker, forklæder eller grydelapper: Med de fine design er køkkentekstilerne ikke bare praktiske, men bidrager også dekorativt til den gode stemning i køkkenet. Gå på opdagelse blandt Tchibos attraktive køkkentilbehør, som gør både madlavningen og aftensmaden dobbelt så sjov. I vores tips fortæller vi dig, hvad der er vigtigt, når du vælger køkkentekstiler.

Sådan finder du de rigtige køkkentekstiler

Hvilket materiale skal viskestykket være af?

Viskestykker af førsteklasses bomuld hører til basisudstyret blandt køkkentekstilerne. De har ikke alene en høj sugeevne, de fnugger ikke og er slidstærke, så viskestykket fortsat ser godt ud efter at have været vasket i vaskemaskinen mange gange. Viskestykker af mikrofiber har en rigtigt høj sugeevne og egner sig især til sarte overflader. De fjerner fx fingeraftryk fra glas og bestik fuldstændigt, samtidig med at de tørrer hurtigt.

Grydelapper eller grillhandske?

Grillhandsker og grydelapper har hver deres fordele. Med varmebestandige grillhandsker kan du uden risiko tage meget varme genstande ud af ovnen. De består af et isolerende lag og beskytter også det underste af armen mod varmen. Hvis du hurtigt skal have et låg af gryden, er grydelapperne bedre egnet. Køkkentekstiler fås ofte i sæt, så du kan nyde godt af fordelene ved både grydelapper og grillhandske.

Dét skal du være opmærksom på, når du vælger køkkentekstiler

Materialer, der er nemme at pleje

For at kunne fjerne pletter og bakterier fra køkkentekstilerne, er det vigtigt, at disse kan vaskes i vaskemaskine ved mindst 40 grader. Økologisk bomuld er et materiale, der er virkeligt nemt at pleje. Køkkentekstiler i dette materiale kan du som regel vaske ved op til 60 grader i vaskemaskinen. Hvis du så også vælger tekstiler, der er ”strygelet”, ”strygefri” eller ”hurtigttørrende”, kan du undgå at stryge dem efter vask.

Førsteklasses forarbejdning

For at du kan have glæde af dine køkkentekstiler længe, skal de være i en god forarbejdning. Viskestykker med gode syninger holder fx længere, og kanterne bliver ikke flossede. Du kan også kende de gode produkter på, at fibrene forløber jævnt og lige. Det er især vigtigt ved grillhandsker, der skal kunne beskytte jævnt mod varmen.

Dét lover vi, når du køber køkkentekstiler

Når du køber køkkentekstiler online, finder du hos Tchibo et bredt udvalgt af nyttige og smarte viskestykker, grydelapper osv. i en rigtigt god kvalitet. Produkter med vores TCM-mærkning, ”Tchibo Certified Merchandise”, lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Mærkningen ”100 % bomuld” fortæller, at et produkt består fuldstændigt af dette naturmateriale.