×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Køkken- & spisestuemøbler

Køkken- & spisestuemøbler

Køkken- og spisestuemøbler til stilsikker nydelse

Uanset om du nyder et måltid sammen med din familie eller tilbringer en afslappet aften med nogle venner, forvandler du med stilrene møbler køkkenet og spisestuen til et velværerum, der indbyder til langstrakte middage og livlig kommunikation ved spisebordet. Gå på opdagelse i Tchibos stilfulde køkken- og spisestuemøbler – fra behagelige spisestuestole til praktiske vitrineskabe. Vores vejledning hjælper dig med at udvælge de rigtige møbler.

Det kan du kende køkken- og spisestuemøbler af høj kvalitet på

Materialer

Træ er et populært materiale, og de fleste kvalitetskøkkenmøbler er fremstillet af det. Naturprodukter giver varme og naturlighed i køkkenet. Du kan vælge mellem robust, massivt træ og det billigere alternativ af finer. Bortset fra bagvæggen og skuffebundene består massive træmøbler kun af ægte træ og er så stabile, at de kan holde et helt liv. Finer består derimod delvist af ægte træ og andet træmateriale.

Overflader, der er lette at rengøre

Vælger du køkkenmøbler med overflader, der er lette at rengøre, kan du undgå besværlig rengøring i hverdagen. Kunststofoverflader kan eksempelvis tørres af med en fugtig klud helt uden problemer. Kraftige rengøringsmidler eller olieholdige stoffer kan dog ikke anbefales, da de kan gøre overfladen porøs. Lakeret træ er lige så let at rengøre som kunststof. Moderne højglansoverflader er derimod mere krævende. Fingeraftryk, fedtstænk samt små ridser ses hurtigere på overfladen og kræver en kraftigere rengøringsindsats.

Idéer til indretning med køkken- og spisestuemøbler af høj kvalitet

Praktisk: Det udtrækkelige spisebord

Til den store fest eller en middag med venner kan et enkelt bord hurtigt blive for lille. Sætter du flere borde i forlængelse af hinanden, går virkningen af et festligt dækket bord ofte tabt. Hvis du derimod vælger et udtrækkeligt spisebord, kan du efter behov forvandle det til et langt bord, mens det ikke fylder så meget i hverdagen. Du kan vælge mellem forskellige modeller. Udtrækkelige spiseborde med udtræksplader er ofte mere stabile, men mere komplicerede at håndtere.

Praktiske serveringsvogne

Vil du gerne servere mad og drikke for mange gæster på en behagelig måde, er serveringsvognen en nyttig køkkenhjælper. Da den har hjul, kan du nemt skubbe den fra et rum til et andet. Denne type vogne har ofte flere plader, der især i små køkkener kan bruges som opbevaringsplads til service, fødevarer eller mindre køkkenredskaber køkkenredskaber. En serveringsvogn med skuffer, arbejdsbord og vinreol kan også bruges som dekorativt og praktisk køkkentilbehør.

Behagelige spisestuestole

Det bliver rigtigt hyggeligt ved spisebordet med behagelige spisestuestole, man har lyst til at sidde på. Vi anbefaler en stol med ergonomisk design, når du gerne vil nyde middagen i længere tid. Den støtter rygsøjlen og er dermed rigtig behagelig. Hvis siddefladen og ryglænet er polstret, giver den ekstra komfort. Det kommer først og fremmest an på materialet. Spisestuestole af ægte læder virker ofte kølige om sommeren, mens de varmer om vinteren.

Vitrineskabe: Hensigtsmæssige og dekorative

Vitrineskabe hører til de klassiske møbler i køkkenet og er en kombination af kommode, anretterbord og overskab i ét møbel. Derudover giver de masser af opbevaringsplads til forskellige køkkenredskaber. Derudover er køkkenmøbler designet i den populære landstil pæne at se på. I de åbne reolrum i overskabet kan du stille dine fine glas og skåle på en dekorativ måde. På den måde kan en enkel køkkenstil peppes op med et vitrineskab.

Vores løfter om dine køkken- eller spisestuemøbler

For at du kan føle dig godt tilpas i køkkenet og spisestuen, tilbyder Tchibo funktionelle køkken- og spisestuemøbler af kvalitetsmaterialer, der også virker overbevisende rent visuelt med et lækkert design. Vi viser vores høje kvalitetskrav med vores TCM-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Derudover viser mærket "Med FSC®-certificeret træ", at der er tale om et bæredygtigt produceret træmøbel, når du køber dine køkken- og spisestuemøbler i vores onlineshop.