×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Køkken- & spisestuebelysning

Køkken- & spisestuebelysning

Kun få tilbage
  • LED-campinglampe
Kan dæmpes trinløst
85DKK
59DKK
Quick view
  • 2 LED-skuffelamper
Tænder og slukker automatisk, når skuffen åbner og lukker
75DKK
59DKK
Quick view
Kan p.t. ikke bestilles
  • LED-pendellampe
Design i matsort med messingfarvede detaljer
Energi: A+ (fra A++ til A)
729DKK
339DKK
Kan p.t. ikke bestilles
  • Standerlampe Spots, LED
Med 3 bevægelige lampespots
1.309DKK
819DKK
Kan p.t. ikke bestilles
Energi: A+
839DKK

Belysning til spisestue og køkken – stilfuld og funktionel

Skal I lave mad, spise eller bare nyde samværet: Med en stilfuld belysning kan du sprede et afslappende lys over køkken og spisestue, bringe lys over ’tv-køkkenet’ eller sætte rammerne for en romantisk middag for to. Gå på opdagelse i Tchibos store udvalg af stemningsfulde og praktiske lamper til spisestue og køkken, og få hjælp til at tage det helt rigtige valg.

Sådan finder du den rigtige lampe til køkken og spisebord

Arbejdslys i køkkenet

Snitte, røre og krydre: For at kunne lave mad i en afslappet atmosfære har du brug for et ordentligt, blændfrit lys over arbejdsbordet. Her er fx indbygningslys egnet, der monteres over overskabene og supplerer rummets basisbelysning med et målrettet arbejdslys. Neutralhvide lyskilder er gode som skabsbelysning, da de skåner øjnene, og du ikke bliver træt.

Sæt spisebordet i scene

I spisestuen er spisebordet helt naturligt det centrale element. Med en koncentreret belysning her kan du også optisk sætte bordet i scene og skabe den helt rigtige, behagelige atmosfære i rummet. En pendellampe over spisebordet egner sig perfekt hertil. Med et varmt hvidt lys sørger den for et målrettet lys, der ikke blænder, og dermed også for hyggen.

Dét skal du være opmærksom på, når du køber belysning til spisestue og køkken

Rummets størrelse

Dit valg af lamper afhænger af køkkenet eller spisestuens størrelse. I en lille spisestue kan pendellamperne over spisebordet være nok til at give en harmonisk belysning. I et større rum vil der som regel være behov for mere belysning, og ekstra lamper giver et mere harmonisk rum med struktur og dybde.

Funktionalitet

En spisebordslampe, der fleksibelt kan tilpasses til forskellige lysbehov, er det bedste valg. Fx kan en højdejusterbar pendellampe give et fokuseret lys til koncentreret arbejde eller sprede et behageligt lys over aftensmaden. På samme måde giver en spisebordslampe med dæmper mulighed for at tilpasse lyset til behovet.

Dét lover vi, når du køber belysning til køkken og spisestue

Når du køber lamper til køkken og spisebord online, finder du hos Tchibo attraktive produkter, der er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Du kan se vores høje kvalitetskrav af vores TCM-mærkning, der står for ”Tchibo Certified Merchandise”. Desuden viser TÜV GS-mærkningen, at det er teknisk gennemprøvede produkter, du kan stole på. Udover belysning i stue og køkken har vi hos Tchibo også mange smukke dekorationsmuligheder til stuen.