×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Klar til oktoberfesten

Flotte look til store og små

Oktoberfestlook til flotte piger

 
 
Traditionel cardigan
279 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
     
    
 
Foldbare ballerinaer
Utrolig fleksibel og skridhæmmende ydersål
189 DKK Quickshop
 
Tørklæde
Hudvenlig, ren bomuld
95 DKK Quickshop
  
Dirndl
Med dirndlbluse og forklæde
1.299 DKK Quickshop
 
Strikjakke til folkedragten
I behageligt blød blandingskvalitet med bomuld
279 DKK Quickshop
 
Bluse
Med draperet rund halsudskæring
129 DKK Quickshop
  
Bluse med vendepailletter
Behageligt blød single jerseykvalitet
129 DKK Quickshop
 
T-shirt »Wiesn Spatzl«
Med hjertemotiv og applikation med uægte diamant
129 DKK Quickshop
 
Blusetop
Med flotte rucher ved knapperne og ærmernes udskæring
149 DKK Quickshop
 
Bluse
Med blomsterbroderi på ærmerne og plisseret carmenudskæring
149 DKK Quickshop
 
  
 

Flotte look til friske fyre

 
  
Ternet skjorte
Ærmerne kan smøges op og fastgøres med bånd og knap
209 DKK Quickshop
 
Sweatshorts
Utroligt bekvemme takket være blødt opruet inderside
209 DKK Quickshop
 

Look til små oktoberfestfans

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ
Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.