×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Kashmirpullover

Kashmirpullover

829 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: to., 19.07.2018 - ma., 23.07.2018
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Dejligt blød kvalitet
  • Med forlænget rygdel og V-udskæring
  • Ribkanter på udskæring, sømkant og ærmer
  • Pasform: Normal
Antal :

Kashmirpullover

Produktnummer: 73358

Eksklusiv fornemmelse. Denne pullover af ren kashmir er utroligt blød og dejlig at have på. Den er længere udformet på ryggen. Med V-udskæring og ribkanter ved udskæring, sømkant og ærmer er pulloveren moderne at have på på køligere dage.

Farve:

Taupe

Materiale:

100 % kashmir

Mål:

Samlet længde ca. 65 cm

Kashmir

Kashmir er de værdifulde hår fra kashmirgeden i Himalaya. Takket være blødheden og den lave vægt er kashmir en af de fineste naturfibre i verden.

Plejehenvisninger til kashmir

Kasmirgedens fine hår ligner menneskets hår i opbygning og smidighed. De følgende plejehenvisninger sørger for, at kashmirulden holder sin form og elegance i mange år.

Håndvask

Kashmirprodukter bør vaskes i lunkent til let koldt vand med et mildt vaskemiddel. Produktet må ikke ligge lang tid i vandet. Tøjet skal derefter skylles grundigt i lunkent vand. Kashmirproduktet lægges ud på et tørt håndklæde, så det forsigtigt kan trække sig sammen igen. Håndklædet kan rulles sammen, så overskydende vand nemmere kan presses ud.
Kashmir må under ingen omstændighed tørre på radiatorer eller i solen. Kashmirprodukter må heller ikke hænge til tørre på en bøjle, med mindre trøjen er blevet for kort og gerne må udvide sig.

Strygning

Et kashmirprodukt bør dampes med et dampstrygejern efter tørringen. Tøjet skal trækkes i form og strygejernet holdes nogle minutter hen over det. Et kashmirprodukt bør opbevares liggende, helst i en pose, i tøjskabet, da det kan miste formen, når det hænger på en bøjle.
Før tøjet tages på, bør det "hænge" natten over i frisk luft. Med "ventileringen" retter hårene sig op og kashmirproduktet bliver dejligt blødt.

Små fnuller på trøjen er helt normalt. Fnuller fjernes med en fnugrulle eller klæbebånd. Fnug og fnuller kan også pilles af i hånden.

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Må ikke stryges

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Håndvask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til uldvask
Håndvask
Skal tørre liggende

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

73358

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Leveringstidspunkt to., 19.07.2018 - ma., 23.07.2018
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 Ring gratis ma.- fr. fra kl. 8.00 -18.00 (undt. helligdage)


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.