Luk

Espresso og Caffè Crema

Find din yndlingskaffe, og køb nemt bønner til espresso og Caffè Crema online.
Vi anbefaler disse bryggemetoder
Fuldautomatisk maskine
Stempelkande
Espressokande
Kaffe som på caféen

Caffè Crema

 
Aromatisk og harmonisk med blød karakter og let strejf af røde bær.
Intensitet:36
fra145DKK
DKK/kg 145
Quick view
 
Fyldig og aromatisk, kronet af en fløjlsblød crema
Intensitet:46
fra125DKK
DKK/kg 125
Quick view
 
Sådan smager harmoni: Vores utrolig blide Caffè Crema Mild med vidunderlig og fløjlsblød crema
Intensitet:36
fra125DKK
DKK/kg 125
Quick view
En lækker kop kaffe som i Italien

Espresso

 
Kraftig og intensiv med blød karakter og fint strejf af nødder.
Intensitet:56
fra145DKK
DKK/kg 145
Quick view
 
En let espresso – aromatisk kaffe med fløjlsblød crema
Intensitet:46
fra125DKK
DKK/kg 125
Quick view
 
Herlig og temperamentsfuld – en kraftig espressonydelse med fløjlsblød crema
Intensitet:66
fra125DKK
DKK/kg 125
Quick view
 
Kraftig-intensiv
Intensitet:66
fra39DKK
DKK/kg 156
Quick view
Opskriftsvideo

INGREDIENSER til 2 portioner:

Tilberedningstid: ca. 10 minutter
  • 500 ml mælk (3,5% fedt)
  • 2 kopper Tchibo Barista Espresso
Udstyr: Gryde, elektrisk mælkeskummer, fuldautomatisk kaffemaskine, 2 glas (à ca. 300 ml)

TILBEREDNING

  1. Opvarm 500 ml mælk i en gryde til en temperatur på 50–60 °C. Tag gryden af komfuret, og pisk mælken til skum med en mælkeskummer. Lad mælken stå et øjeblik, så skummet kan sætte sig.
  2. Bryg 2 kopper Tchibo Barista Espresso. Fyld mælk og mælkeskummet i glassene. Hæld langsomt kaffen i, og servér.
  3. TIP: Vil du have en pink start på dagen, skal du blot hælde 1 spiseske rødbedesaft pr. glas i mælken ved opvarmningen.
Opskriftsvideo

INGREDIENSER til 2 portioner:

Tilberedningstid: ca. 15 minutter
  • ½-1 vaniljestang
  • 250 ml mælk (3,5% fedt)
  • 100 ml æggelikør
  • 4 kopper Tchibo Barista Espresso (à ca. 40 ml)
Udstyr: Skærebræt, kniv, gryde, komfur, 2 glas (à ca. 300 ml), espressomaskine eller fuldautomatisk kaffemaskine, elektrisk mælkeskummer

TILBEREDNING

  1. Halver vaniljestangen, skrab kornene ud med en kniv. Opvarm vaniljekorn og vaniljestangen let med 100 ml mælk og æggelikør i en gryde under omrøring. Tag gryden af komfuret, og lad den stå i ca. 10 minutter.
  2. Tag vaniljestangen op, og hæld mælkeblandingen i glassene. Hæld 2 kopper Tchibo Barista Espresso i hvert glas.
  3. Skum resten af mælken op med en mælkeskummer ved en temperatur på ca. 60–65 °C. Hæld mælkeskummet i glassene, og servér.
Kaffe med chokolade og chili – en vild og anderledes smag.
Kaffe med chili er en populær kombination
i USA og Canada.
  • 1 1/2 rød chilifrugt eller chilipeber
  • 100 g mælkechokolade
  • 350 ml mælk (3,5% fedt)
  • 1 teske chaiurter
  • 2 kopper Tchibo Barista Caffè Crema
  • Lidt kakaopulver

TILBEREDNING

  1. Vask chilien, dup den tør, halver den på langs, tag kernerne ud, og hak den fint. Hak chokoladen groft. Kog 200 ml mælk, chili, chokolade og chaiurter op i en gryde, tag gryden af komfuret, og lad blandingen trække i ca. 5 minutter.
  2. Skum samtidig resten af mælken op til fast skum.
  3. Hæld chokolade-/chili-/mælkeblandingen i glas gennem en si. Tilsæt Tchibo Barista Caffè Crema og mælkeskummet.
  4. Servér kaffen pyntet med den ønskede mængde chili og kakaopulver.
Latte macchiato – oversat til dansk betyder det ”plettet mælk”.
Denne kaffespecialitet er opkaldt efter drikkens vekselvirkning mellem mælk, espresso og skum.
  • Kaffemængde: 40 ml
  • Mælk: 150 ml
  • Mælkeskum: 120 ml

TILBEREDNING

  1. Skum ca. 270 ml varm mælk op med mælkeskummeren.
  2. Hæld den opskummede mælk i latte macchiato-glasset.
  3. Bryg en kop espresso.
  4. Hæld til sidst forsigtigt og langsomt espressoen i glasset. Derved sker den klassiske opdeling automatisk: først mælk, så espresso og derefter skum.
Flat white – favoritdrikken fra Australien. En flat white minder om en cappuccino. Men den har en kraftigere kaffesmag og mindre skum.
  • Kaffemængde: 80 ml
  • Mælk: 220 ml
  • Mælkeskum: 50 ml

TILBEREDNING

  1. Bryg to kopper espresso.
  2. Skum ca. 270 ml varm mælk op med mælkeskummeren.
  3. Hæld forsigtigt mælken i koppen med de to kopper espresso. Vær opmærksom på, at der skal være mest flydende mælk. Ideelt set har skummet en tykkelse på 5 mm.
  4. Hvis du har lyst, kan du pynte din flat white med et flot skummønster.
Vi anbefaler følgende produkter

Vores opskrifter smager endnu bedre, når du bruger Tchibos fuldautomatiske kaffemaskine "Esperto Caffè" til Tchibos kaffetyper.
 
  • Elektrisk mælkeskummer, sort
  • Elektrisk mælkeskummer, hvid
Cremet mælkeskum, varmt og koldt, ved at trykke på en knap
459DKK
Quick view
 
  • Elektrisk mælkeskummer, sort
Til varmt og koldt mælkeskum ved at trykke på en knap
459DKK
Quick view
 
Kan p.t. ikke bestilles
  • Mælkeskummer
Finmasket si for meget cremet mælkeskum
209DKK
159DKK
 
  • 2 glas til latte macchiato
Varmeisolerende glas – holder indholdet varmt i længere tid, mens ydersiden forbliver behageligt kølig
137DKK
Quick view