×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Verden rundt med kaffe fra Tchibo

Smagen af Indien? Etiopisk aroma? Og hvordan smager kaffe fra Colombia? Oplev de specielle kaffekarakteristika fra de forskellige oprindelseslande med vores kaffe fra hele verden.

Vores kaffe fra hele verden

For at du kan opleve den enestående aroma og den specielle smagsprofil på kaffen fra hvert enkelt land, bruger vi til vores Cafissimo-kaffe fra hele verden kun den bedste råkaffe fra hver enkelt region. Det er de forskellige klima- og jordbundsbetingelser, der giver kaffen dens særlige karakteristika: På den måde opstår der - alt efter oprindelsen - smagsprofiler med antydninger af lime, karamel, jasmin, malt eller nødder.

Vores Cafissimo-kaffe fra hele verden stammer fra Mellem- og Sydamerika, Asien samt Afrika og omfatter således alle de store kontinenter inden for kaffeuniverset. Prøv dig frem rundt om ækvator, hvor kaffen på grund af de klimatiske betingelser, der er fremherskende der, har de bedste vækstbetingelser, og nyd espresso fra Brasilien og El Salvador, caffè crema fra Colombia og Indien samt kaffe fra Etiopien.

Bestil online nu

    
  • Caffè Crema Colombia - 96 kapsler
Praktisk opbevaringsboks med 96 enkelte kapsler
Intensitet:46
235DKK
Quick view
  • Caffè Crema India – 80 kapsler
Økonomipakke
Intensitet:56
219DKK
Quick view
  • Kaffe Ethiopia – 80 kapsler
Økonomipakke
Intensitet:36
219DKK
Quick view
  • Espresso El Salvador – 80 kapsler
Harmonisk aroma med fine nuancer af karamel
Intensitet:46
219DKK
Quick view
 
  • Espresso Brasil - 96 kapsler
Praktisk opbevaringsboks med 96 enkelte kapsler
Intensitet:66
235DKK
Quick view

Derfor er vores kaffe fra hele verden så enestående

Brasilien

Smagen af Brasilien

Kristus-statuen - Brasiliens vartegn - højt hævet over den spændende millionby Rio de Janeiro - højt hævet over det land, der producerer mere kaffe end noget andet land i verden. Dyrkningen og høsten foregår i Brasilien på en meget professionel og moderne måde. Kaffetræerne dyrkes i vidtstrakte plantager på flade arealer og står på række. Derfor kan bønderne høste kaffebærrene maskinelt.

Opdag smagen af Brasilien
med vores Espresso Brasil

Smagen af Indien

Taj Mahal er af UNESCO udpeget til verdenskulturarv og anses for at være landets vartegn. Desuden er det et symbol på kærligheden og den enestående skønhed. Enestående er også kaffen fra Indien, der sammen med frugter og krydderier dyrkes i skyggen af de tropiske regnskove. På den måde kan kaffebærrene ikke kun modne bedre afskærmet for solen, men opnår også en afbalanceret smag.

Opdag smagen af Indien
med vores Caffè Crema India
Indien
Etiopien

Smagen af Etiopien

Skærmakacien – et træ, der anses for at være landets vartegn. Det er nemt at genkende på dets skærmformede krone. Lige så typisk for Etiopien som skærmakacien er den etiopiske kaffe, da landet anses for at være kaffens egentlige oprindelsesland. I Etiopien mødes folk flere gange dagligt til en særlig kaffeceremoni. Her ristes bønnerne først i en metalskål, så håndmales de, og derefter nydes kaffen i fællesskab.

Opdag smagen af Etiopien
med vores kaffe

Smagen af El Salvador

Tazumal-ruinerne hører til de mest betydningsfulde ruiner i El Salvador, hvor mayafolket levede i gammel tid. Mayaernes avancerede livsstil afspejler sig også i den komplekse byggeteknik, som kan opleves ved ruinerne ved Tazumal. De ligger i den vestlige del af landet og i nærheden af disse ruiner findes også næsten halvdelen af kaffefarmene i El Salvador. Takket være de omkringliggende vulkaner kan kaffetræerne nyde godt af en meget frugtbar vulkansk jord.

Opdag smagen af El Salvador
med vores Espresso
El Salvador
Colombia

Smagen af Colombia

Solopgang - langsomt stiger solen op over Andesbjergenes kæder i Colombia. En ny dag tager sin begyndelse i hjertet af landet med dets perle, det trekantede kaffeområde, hvor kaffetræerne har ideelle vækstbetingelser. Klimaet her sikrer, at kaffebærrene vokser under beskyttede forhold, og at bønderne bagefter kan høste de modne bær. Efterfølgende tørrer solen de plukkede bær, inden den om aftenen igen går ned bag den bjergrige horisont.

Opdag smagen af Colombia
med vores Caffè Crema Colombia