×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Joggingdenim i jeanslook

99DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Formbestandigt sweatmateriale i autentisk jeanslook
  • Hudvenlig med højt indhold af økologisk bomuld
  • Perfekt pasform med indvendig, justerbar lukning i taljen
  • 2 pyntelommer foran og 2 baglommer
  • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter

Joggingdenim i jeanslook

Produktnummer 81853

Joggingdenim – bekvemme som joggingbukser

Disse joggingdenim til børn er supercool og superafslappede: De er fremstillet af sweatmateriale i autentisk jeanslook med to pyntelommer foran og to baglommer, og de ser ud som jeans, men er lige så bekvemme som et par joggingbukser. Det høje indhold af økologisk bomuld gør bukserne endnu mere bekvemme. Indholdet af elastan sikrer, at bukserne holder formen. Pasformen er perfekt takket være den justerbare lukning i taljen.

Farve:

Blå denim

Materiale:

95% bomuld (økologisk dyrket), 5% elastan
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Vask og stryg på vrangen
Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

81853

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.