×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Jerseyrelaxbukser

109DKK -18%
89DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 24.02.2020 - on., 26.02.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød blandingskvalitet med bomuld og Lenzing Modal®
 • Med økologisk bomuld
 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelige at have på
 • Elastisk talje med snøre til regulering af vidden
 • Lige ben med elastik i kanten

Jerseyrelaxbukser

Produktnummer 93200
Når man gerne vil slappe af i ro og mag derhjemme, har man ikke alene brug for tid til sig selv, men også det rigtige tøj, og disse relaxbukser med elastisk talje med snøre er perfekte, når man skal hygge sig i fritiden. De er fremstillet i en dejligt blød blandingskvalitet med økologisk bomuld og Lenzing Modal®, og elastan gør, at de beholder formen, sidder perfekt og er utroligt behagelige at have på.

Farve

Sort

Materiale

48% bomuld (økologisk dyrket), 47% modal (Lenzing Modal®), 5% elastan (LYCRA®)

Mål

Indvendig benlængde ca. 75 cm
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

93200

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.