×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Jerseyfaconlagen
Desværre udsolgt

Jerseyfaconlagen, 180 x 200 til 200 x 200 cm

169 DKK inkl. moms
 • Status: P.t. ikke på lager
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Bemærk: Tyske mål
 • Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
 • Af økologisk bomuld
 • Strygefrit
 • Med elastik i kanten – nemt at lægge på og sidder uden folder
 • Egnet til madrasser med en højde på op til 25 cm

Jerseyfaconlagen, 180 x 200 til 200 x 200 cm

Produktnummer: 87491

En god nats søvn har brug for et godt grundlag, og det er der sørget for med dette jerseyfaconlagen. Den elastiske stofkvalitet er fremstillet af ren, hudvenlig økologisk bomuld og er meget blød og lækker. Det strygefri lagen er let at rengøre og har en elastik i kanten, så det er meget nemt at lægge på madrassen og sidder uden folder.

Farve:

Blå

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Til madrasser på 180 x 200 til 200 x 200 cm
Egnet til madrasser med en højde på op til 25 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Jersey

Denne stofkvalitet af ren bomuld er dejligt blød mod huden. Den er lækker og udmærker sig ved sin høje sugeevne. Sengetøj af jersey er strygefrit og meget nemt at vaske.

Pleje

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Vask

Normal vask ved maks. 60 °C

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

87491

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.