×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Jerseyfaconlagen, 140 x 200 til 160 x 200 cm

129DKK -26%
95DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Elastisk stof – blød og lækker kvalitet
  • Strygelet
  • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter

Jerseyfaconlagen, 140 x 200 til 160 x 200 cm

Produktnummer 83284

Jerseyfaconlagen af hudvenlig, økologisk bomuld

Det perfekte grundlag for en god nat: Lagenet af elastisk og økologisk bomuldsjersey er blødt og lækkert og samtidigt strygelet. Elastikken hele vejen rundt sørger for, at lagenet nemt kan trækkes på og sidder perfekt uden folder.

Farve:

Rosé

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Til madrasser fra 140 x 200 til 160 x 200 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 60 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved maks. temperatur 200°C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

83284

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.