×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Jerseybukser, lysegråmeleret med alloverprint

129DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Blød bomuld-Lenzing-Modal®-blandingskvalitet
  • Med elastan - formbestandig, sidder perfekt, høj bærekomfort
  • Med økologisk bomuld

Jerseybukser, lysegråmeleret med alloverprint

Produktnummer 75318
Et par bukser til en ren afslapning: Bukserne er af blød bomuld-Lenzing-Modal®-blandingskvalitet med en elastisk linning og snørebånd til regulering af vidden. De lige ben med elastisk kantafslutning inviterer til afslapning. Elastan sørger for formbestandighed, perfekt sæde og høj bærekomfort.

Farve:

Lysegråmeleret med blomster-alloverprint

Materiale:

48 % bomuld (økologisk dyrket), 47 % Modal (Lenzing Modal®), 5 % elastan (LYCRA®)

Mål:

Inderbenets længde ca. 74,5 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Blegning
Må ikke bleges
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

75318

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.