×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Jerseybluse

119DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 27.02.2020 - ma., 02.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød blandingskvalitet med bomuld og TENCEL™-modal
  • Med økologisk bomuld
  • Bådudskæring – med diskrete nitter foran
  • Elastisk søm for optimal pasform

Jerseybluse

Produktnummer 105113
Denne jerseybluse i afslappet snit og elegant look føles takket være sin dejlig bløde blandingskvalitet med bomuld og TENCEL™-modal utrolig let og behagelig mod huden. Den elastiske søm sørger for perfekt pasform, og de diskrete nitter ved bådudskæringen er en flot detalje – og gør blusen egnet til alle look og alle anledninger. Indholdet af bomuld i dameblusen er økologisk dyrket.

Farve

Sort

Materiale

50% modal (TENCEL™), 50% bomuld (økologisk dyrket)

Mål

Ryglængde ca. 67 cm
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Vask
Skånevask ved maks. 30 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Dekorative elementer må ikke stryges
Vask og stryg på vrangen
Træk i form efter vask
Vask med lignende farver
Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

105113

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.